Από το μοναδικό ηλιοβασίλεμα της Μικρής Βενετίας ως τις αξέχαστες παραλίες της Μυκόνου με τα καταγάλανα νερά και το χρυσαφένιο χάδι του ήλιου. Κι απ’ τις βόλτες στα πλακόστρωτα σοκάκια ως την καθηλωτική θέα από τους Μύλους. Παντού η Μύκονος, ένας ονειρεμένος προορισμός, σε πλήρη αρμονία της φύσης με την αισθητική και την πολυτέλεια.
Σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση, στην καρδιά της κοσμικής ζωής της Μυκόνου, γεννήθηκε η δεύτερη Mono-brand Hublot boutique στην Ελλάδα, εκεί όπου για 45 χρόνια το κοσμηματοπωλείο Gofas φιλοξενούσε τα σημαντικότερα ονόματα της υψηλής ελβετικής ωρολογοποιίας.
Ο έναστρος Μυκονιάτικος ουρανός, υποδέχθηκε τα φώτα και τη λάμψη της εκδήλωσης, με τις εξέχουσες παρουσίες της οικογένειας του Γιάννη Γκόφα και του Γρηγόρη Γκόφα που μαζί με τον Ricardo Guadalupe (CEO of Hublot) πρωταγωνίστησαν στα εγκαίνια της Hublot στο νησί της Μυκόνου!
Η νέα Mono-brand Hublot Mykonos, σέβεται το λευκό και γαλάζιο της παραδοσιακής Μυκονιάτικης αισθητικής ενώ ακολουθεί πιστά το μεσογειακό concept “Hublot Loves Summer” συνδυάζοντας τη πολυτέλεια και την υψηλή ωρολογοποιία με το απελευθερωμένο και ταξιδιάρικο πνεύμα του καλοκαιριού!
Η κορύφωση του event πραγματοποιήθηκε στο Ceresio7 Mykonos ένα νέο εστιατόριο στο κέντρο της πόλης. Μια δημιουργική, αισθητική ιδέα των Dean & Dan Catenκαι Storage Milano, σε συνεργασία με τον Γιάννη και Γρηγόρη Γκόφα, σε ένα ιστορικό κτήριο με αρχιτεκτονικά στοιχεία που σέβονται την παραδοσιακή αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική του νησιού. Ένα όραμα που διαπερνά τους χώρους σε όλες τις πτυχές του, από την αρχιτεκτονική έως τη διάταξη, από τον εσωτερικό σχεδιασμό έως τη διακόσμηση.
Η κουζίνα, που φέρει την υπογραφή του chef Elio Sironi, προσφέρει μια μοναδική σύγχρονη ερμηνεία της ιταλικής κουζίνας, βασισμένη σε καλά στρογγυλεμένες γεύσεις και στη συνέπεια των πιάτων, στα οποία η απλότητα είναι συνώνυμη με την αυθεντικότητα.