Ο αγαπημένος μας pâtissier Διονύσης Αλέρτας υποδέχθηκε φίλους και συνεργάτες στο τρομερό Criolo Patisserie στην Νέα Κηφισιά. Ο ζαχαροπλάστης που εμφανίζεται στις εκπομπές του ANT1, Πρωινό και Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ, δημιούργησε γλυκά με βάση το Bulldog Gin, ενώ και τα cocktails είχαν την ίδια βάση. Η λευκή σοκολάτα, το ginger, το lime, το grapefruit είναι μερικά μόνο από τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για να ετοιμαστούν τα γλυκά αλλά και τα cocktails της βραδιάς.
Την παράσταση έκλεψε το μοναδικό ποτήρι Bulldog φιλοτεχνημένο από τον Designer KOKA και εμπνευσμένο από την προσωπικότητα του Διονύση Αλέρτα!
Στην cover photo: O Κώστας Καλαϊτζής, η Μπέσσυ Βρεττού (Brand Manager του Karoulias Group) και ο Διονύσης Αλέρτας.
Φωτογραφίες: Papadakispress