Την περασμένη Κυριακή, το Ούζο 12 κάλεσε αγαπημένους φίλους σ’ ένα κυριακάτικο τραπέζι με θαλασσινούς μεζέδες και μοναδικές στιγμές. Στην καρδιά της Αθήνας, στη Βαρβάκειο Αγορά και συγκεκριμένα το meat-districk εστιατόριο Hassapika, το Ούζο 12 κάλεσε φίλους και αγαπημένους συνεργάτες σε ένα μοναδικό κυριακάτικο τραπέζι. Φρέσκοι θαλασσινοί μεζέδες και sushi φτιάχνονταν μπροστά στο κοινό στις καντίνες του μαγαζιού, που συνδυάζονταν ιδανικά με το 100% απόσταξης Ούζο 12, και την αγαπημένη διαχρονική του γεύση. Η εκδήλωση αποτέλεσε την κορύφωση μιας σειράς πλούσιων ενεργειών του brand με κεντρικό μήνυμα «Κρατάμε μόνο την ουσία», που στόχο είχαν να θυμίσουν στο κοινό πόσο όμορφο είναι να απολαμβάνεις μοναδικές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Από την αρχή της σεζόν, τόσο μέσα από τα social media, με επιλεγμένους influencers, όσο και μέσα από ραδιοφωνικούς διαγωνισμούς, το brand καλούσε το κοινό να ξαναχτίσει την αγαπημένη συνήθεια του κυριακάτικου τραπεζιού, και να αφιερώσει ουσιαστικό χρόνο σε καλούς φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Highlight των ενεργειών, ήταν ο μεγάλος διαγωνισμός που «έτρεξε» μέσα από το instagram του Ούζο 12, όπου 5 τυχεροί θα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα κυριακάτικο τραπέζι με την Δέσποινα Βανδή. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και το πολυαναμενόμενο τραπέζι όπου η καλλιτέχνιδα συνάντησε τους τυχερούς και απήλαυσε μαζί τους το γεύμα.
Στην cover photo: H Αννίτα Χατζηδημητρίου (Brand Manager Β.Σ. Καρούλιας), η Δέσποινα Βανδή και ο Θοδωρής Σκλατσάς (Group Brand Manager Β.Σ. Καρούλιας).
Φωτογραφίες: Papadakispress