Δες τώρα

The Lemon Tree & Co.

Για τη φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο, το The Lemon Tree & Co. -που βρίσκεται στην οδό Αλκυονίδων 4, μέσα στο S South Club της Βούλας- παρουσιάζει ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι επιμελημένο από τον διάσημο σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου και την Μirette Aly, με επικεφαλής τον σεφ Παναγιώτη Ζώκο.

Το προσεγμένο μενού του εστιατορίου φέρνει στο προσκήνιο αυθεντικές μεσογειακές γεύσεις με δημιουργικούς συνδυασμούς υλικών και ποιοτικές, τοπικές πρώτες ύλες. Η εμπειρία ξεκινά με τη «σούπα της ημέρας», σαλάτα με ψητά παντζάρια, κρεμώδη γκοργκοντζόλα και φιστίκια, ή ένα ταμπουλέ με ψιλοκομμένο πλιγούρι, καπνιστή λεμονάτη σάλτσα και αβοκάντο. Για τους λάτρεις των θαλασσινών, προσφέρονται επιλογές όπως το τάρταρ τόνου με αγγούρι και πικάντικη σάλτσα από κρόκο και το ντουέτο γαρίδας με κρέμα αβοκάντο.

 Στις κύριες επιλογές, θα βρείτε πιάτα όπως το κρεμώδες ριζότο με πορτσίνι και πουρέ καραμελωμένης αγκινάρας ή το τραγανό φιλέτο Rubia Gallega με αρωματικά μπαχαρικά. Η γευστική εμπειρία ολοκληρώνεται ιδανικά με απολαυστικά επιδόρπια, όπως κρέμα σοκολάτας με καραμέλα φυστικιών και παγωτό βανίλιας bourbon ή το καραμελωμένο τσουρέκι με μήλα και κανέλα που ξυπνά αγαπημένες αναμνήσεις.

Σχετικά με το The Lemon Tree & Co.
Εμπνευστές, ιδρυτές και ιδιοκτήτες του The Lemon Tree & Co. είναι το ζεύγος Mirette Aly και Ahmed Hanafi από την Αίγυπτο. Η Mirette είναι διάσημη και βραβευμένη σεφ με μεγάλη επιρροή όχι μόνο στη χώρα της αλλά και στο εξωτερικό, ενώ ο Ahmed είναι ένας διαρκώς ανερχόμενος επιχειρηματίας που με τις κινήσεις του έχει καταφέρει να εκσυγχρονίσει τον τομέα της premium φιλοξενίας και διασκέδασης στην Αίγυπτο. 
Η μητρική εταιρεία TLT Concepts, που δημιούργησαν, είναι αφιερωμένη στην καλλιέργεια της κουλτούρας της premium φιλοξενίας, των εκδηλώσεων, της ψυχαγωγίας και του high lifestyle. Ξεκίνησε από την Αίγυπτο το 2014 και σήμερα διαθέτει ένα portfolio διαφορετικών brands, ανάμεσά τους και το The Lemon Tree & Co.

διαβάστε στη συνέχεια

Food4Thought

Λυκόβρυση στη Γλυφάδα

H Λυκόβρυση στη Γλυφάδα αποτελεί έναν νέο ξεχωριστό προορισμό για όσους αγαπούν την ελληνική κουζίνα, η οποία αποκτά κυρίαρχη θέση στο διεθνή γαστρονομικό χάρτη. 

διαβάστε το άρθρο
Food4Thought

Lazy Duck

Στη πλατεία Αγίας Ειρήνης, στο ιστορικό κτίριο που στέγαζε το Tailor’s House άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του το Lazy Duck, έτοιμο να μας μυήσει στον δικό του χαλαρό τρόπο ζωής. Με την προτροπή “duck around and find out”, η πάπια μας προσκαλεί να ακολουθήσουμε τους δικούς της σαφείς κανόνες περί living. 

διαβάστε το άρθρο
Food4Thought

L’ovelha Negra

Στο L’ovelha Negra που συνδυάζει τη γαστρονομία με την ατμόσφαιρα, κάθε πιάτο και ποτό είναι μια εμπειρία γεύσης που αξίζει να ανακαλύψετε. Το μπαρ-εστιατόριο στην οδό Επιδαυρου 8 στο Μοσχάτο έχει μια κουζίνα που δημιουργεί πιάτα γεμάτα φαντασία και ένταση, με ιδιαίτερη προσοχή στα φρέσκα και εκλεκτά υλικά.

διαβάστε το άρθρο