Το εστιατόριο Steak Alive υποδέχεται το καλοκαίρι στην καλόγουστη βεράντα και στην καταπράσινη αυλή της υπέροχης μονοκατοικίας στον Κορυδαλλό, με τα λουλούδια και τα βότανα, που θα σας κρύψουν από τη βοή της πόλης και θα σας χαλαρώσουν. Στο επίκεντρο του μενού, που έχει εξαιρετικά επιμεληθεί ο Head Chef Γιώργος Λαΐδης, συνυπάρχουν οι ξακουστές και κλασσικές, πλέον, κοπές κρεάτων μαζί με μεσογειακές γεύσεις εμποτισμένες με σύγχρονες ιδέες. Κρέατα εξαιρετικής ποιότητας σε συνδυασμό με αγνές πρώτες ύλες και προϊόντα Ελλήνων παραγωγών.
Στο ανανεωμένο καλοκαιρινό μενού τα κλασσικά Steak Tartare, Rib Eye, Flap Steak, Picanha, T-Bone, Tomahawk και burgers συνυπάρχουν με καινούρια δροσερά πιάτα όπως σαλάτα με φακές beluga, κατσικίσιο τυρί, βύσσινα και λαδολέμονο τρούφας, ratatouille, πουρές αρακά με τσορίθο και πάπια με πουρέ καρότο. Επίσης, θα βρείτε το κλασσικό και αγαπημένο πιάτο Steak & Fries στην τιμή των 12 €. Νέα άφιξη στον κατάλογο των γλυκών η αέρινη florentine με φράουλες, βασιλικό και namelaka λευκής σοκολάτας, υπόσχεται να ολοκληρώσει το δείπνο σας απολαυστικά.