Δες τώρα

Passion fruit daquiri

Ο Κωνσταντίνος μου έμαθε χθες να φτιάχνω τα πιο δροσιστικά daquiries! Έτσι, ο Mr-Green σας δίνει την συνταγή τώρα, η οποία είναι πανεύκολη!

Υλικά για ένα μεγάλο ποτήρι:
– 80 ml λευκό ρούμι – ιδανικά aged 3 yrs
– 20 ml πουρέ passion fruit
– 20 ml ζαχαρόνερο
– 20 ml χυμό lime
– 2-3 σταγόνες bitter orange

Βάζετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και προσθέσθε πάγο που αντιστοιχεί σε ένα γεμάτο ποτήρι στο οποίο θα πιείτε το ποτό σας.

Σημείωση: Αν θέλετε να φτιάξετε 4 ποτά, οι ποσότητες θα είναι χ4.

 

Ανακατέψτε τη ζάχαρη σε ένα ποτήρι νερού. Εδώ, ένας ηλεκτρικός αναδευτήρας.

 

 

Υπάρχουν πολλοί πουρέδες φρούτων στο εμπόριο. Ο συγκεκριμένος που ανακαλύψαμε είναι από τους καλύτερους.

 

 

 

 

διαβάστε στη συνέχεια

Food4Thought

Η Μάγκυ Ταμπακάκη επιμελείται το καλύτερο brunch της πόλης, στο Mercato του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens!

Φανταστείτε τραπέζια πλούσια στρωμένα, όπου οι οικογένειες και οι φίλοι συναντιούνται για να γελούν και να μοιράζονται τις ιστορίες της εβδομάδας πάνω από πιάτα που ετοιμάζονται με αγάπη και μεράκι. Το μεγαλοπρεπές Pranzo Della Domenica –που ενσαρκώνει την καρδιά και την ψυχή ενός ιταλικού brunch– επιστρέφει στο Mercato του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, […]

διαβάστε το άρθρο
Food4Thought

Λυκόβρυση στη Γλυφάδα

H Λυκόβρυση στη Γλυφάδα αποτελεί έναν νέο ξεχωριστό προορισμό για όσους αγαπούν την ελληνική κουζίνα, η οποία αποκτά κυρίαρχη θέση στο διεθνή γαστρονομικό χάρτη. 

διαβάστε το άρθρο
Food4Thought

The Lemon Tree & Co.

Για τη φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο, το The Lemon Tree & Co. -που βρίσκεται στην οδό Αλκυονίδων 4, μέσα στο S South Club της Βούλας- παρουσιάζει ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι επιμελημένο από τον διάσημο σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου και την Μirette Aly, με επικεφαλής τον σεφ Παναγιώτη Ζώκο.

διαβάστε το άρθρο