Δες τώρα

Opening party

Το εστιατόριο – μπαρ Plantas άνοιξε τις πόρτες του με ένα Vip party την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου. Στο ισόγειο και στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου The Social Athens hotel, a member of Radisson individuals στην οδό Βουκουρεστίου 30, οι ιδιοκτήτες Σεμπάστιαν και Παολίνα Διαμαντούλη μαζί με τον Απόστολο Τσατσίρα, δημιουργήσαν ένα χώρο υψηλής αισθητικής, με σκοπό το Plantas να γίνει το νέο all day trend στην περιοχή του Κολωνακίου.

Στην cover photo: Η Παολίνα Διαμαντούλη, ο Πλάτων Παπαγιαννόπουλος και η Έλενα Γαλύφα.

Ο Γιάννης Κορωναίος και ο Σεμπάστιαν Διαμαντούλης.

Το Plantas Athens με τον ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό που επιμελήθηκε ο Θανάσης Κυρατσους , στηρίζει ένα νέο jungle experience με healthy γεύσεις και cocktail που θα σας καταπλήξουν. Ο chef Νικος Χολεβας έχει δημιουργήσει και υπογράψει ένα διαφορετικό υγιεινό μενού, χρησιμοποιώντας εποχιακά και βιολογικά προϊόντα που σερβίρονται σε ιδιαιτερα και χρωματιστά σκευη και δίνουν επιλογές για κάθε στιγμή της ημέρας ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς. Το ντεκόρ αποπνέει μια τροπική πολυτέλεια. Σαν ένα πολύχρωμο κόσμημα στην καρδιά της ζούγκλας.

Το βασικό στοιχείο του είναι τα φυτά που βρίσκονται παντού στο χώρο και οι καμπύλες που βλέπουμε στα έπιπλα αλλά και στο 8 μέτρων μαρμάρινο μπαρ. Το Plantas Athens θα είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Κυριακή ενώ η κουζίνα θα λειτουργεί από τις 9:00 έως τις 23:00.

Η Χριστιάνα Γαργαροπούλου, ο Πλάτων Παπαγιαννόπουλος, η Υβόννη Ντόστα και ο Αριστοτέλης Μπολοβίνος.
Η Έλενα Χριστοπούλου.
Η Ραμόνα Βλαντή, η Υβόννη Ντόστα, η Αλιόνα Στρατουλάτ και η Χριστιάνα Γαργαροπούλου.
Ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος, η Έφη Ρόζη και η Ειρήνη Αγγελοπούλου.
Η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

διαβάστε στη συνέχεια

Food4Thought

Η Μάγκυ Ταμπακάκη επιμελείται το καλύτερο brunch της πόλης, στο Mercato του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens!

Φανταστείτε τραπέζια πλούσια στρωμένα, όπου οι οικογένειες και οι φίλοι συναντιούνται για να γελούν και να μοιράζονται τις ιστορίες της εβδομάδας πάνω από πιάτα που ετοιμάζονται με αγάπη και μεράκι. Το μεγαλοπρεπές Pranzo Della Domenica –που ενσαρκώνει την καρδιά και την ψυχή ενός ιταλικού brunch– επιστρέφει στο Mercato του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, […]

διαβάστε το άρθρο
Food4Thought

Λυκόβρυση στη Γλυφάδα

H Λυκόβρυση στη Γλυφάδα αποτελεί έναν νέο ξεχωριστό προορισμό για όσους αγαπούν την ελληνική κουζίνα, η οποία αποκτά κυρίαρχη θέση στο διεθνή γαστρονομικό χάρτη. 

διαβάστε το άρθρο
Food4Thought

The Lemon Tree & Co.

Για τη φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο, το The Lemon Tree & Co. -που βρίσκεται στην οδό Αλκυονίδων 4, μέσα στο S South Club της Βούλας- παρουσιάζει ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι επιμελημένο από τον διάσημο σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου και την Μirette Aly, με επικεφαλής τον σεφ Παναγιώτη Ζώκο.

διαβάστε το άρθρο