Δες τώρα

Ohja! Paros

Με φόντο την παραλία του Αγίου Δημητρίου στη Νάουσα, ο επισκέπτης της Πάρου θα ανακαλύψει το Ohja!, ένα καλά κρυμμένο γαστρονομικό καταφύγιο του νησιού των Κυκλάδων. Ένα παλιό πέτρινο σπίτι μετατράπηκε σε σύγχρονο Oyster Bar, ανοίγοντας τις πόρτες του το καλοκαίρι του 2021, ως αδελφικό project των Sophia Luxury Suites στη Σαντορίνη, με έναν και μοναδικό στόχο: Να αφηγηθεί τη δική του γαστρονομική ιστορία προσφέροντας τα καλύτερα θαλασσινά και ψάρια με σεβασμό προς τις πρώτες ύλες, σε ένα περιβάλλον που δημιουργεί μια εμπειρία από μόνο του.

 

Ohja!

 

 

Το Ohja! Paros φιλοξενεί μια μοναδική εκδοχή ελληνογαλλικού fine dining και cocktail pairing, βασισμένη στα φρούτα της θάλασσας που ολοκληρώνεται με μια πλήρη λίστα αποσταγμάτων, κρασιών και ποτών.

 

 

Ο Executive Chef του Ohja! Paros Νικόλαος Πυλαρινός παραδέχεται ότι το Ohja! είναι η προσωπική του χώρα των θαυμάτων, καθώς είναι το μέρος που ενσαρκώνει τον ίδιο τον λόγο που ήθελε να γίνει αρχικά chef: να βρεθεί να εκπαιδεύεται στο Παρίσι και να εργάζεται σε κορυφαία εστιατόρια στη Γαλλία και την Ελλάδα. Ως παιδί, απέφευγε να τρώει ψάρι ή θαλασσινά επειδή ένιωθε ότι κανένας δεν ήξερε πώς να τα μαγειρεύει όπως θα έπρεπε. Για εκείνον, η δημιουργία ενός πιάτου αποτελεί μια εμπειρία, μια μυστικιστική διαδικασία γεμάτη συναισθήματα που προκύπτουν μέσα από μια φρενήρη, υπερβολικά δημιουργική κουζίνα και μεταδίδονται μέσω αγάπης και σεβασμού. Αυτό που τον καθοδηγεί για κάθε επιλογή στο μενού και κάθε είδος γεύσης που προσφέρει με στυλ και χάρη είναι ένα συνεχόμενο γιατί.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

διαβάστε στη συνέχεια

Food4Thought

Η Μάγκυ Ταμπακάκη επιμελείται το καλύτερο brunch της πόλης, στο Mercato του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens!

Φανταστείτε τραπέζια πλούσια στρωμένα, όπου οι οικογένειες και οι φίλοι συναντιούνται για να γελούν και να μοιράζονται τις ιστορίες της εβδομάδας πάνω από πιάτα που ετοιμάζονται με αγάπη και μεράκι. Το μεγαλοπρεπές Pranzo Della Domenica –που ενσαρκώνει την καρδιά και την ψυχή ενός ιταλικού brunch– επιστρέφει στο Mercato του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, […]

διαβάστε το άρθρο
Food4Thought

Λυκόβρυση στη Γλυφάδα

H Λυκόβρυση στη Γλυφάδα αποτελεί έναν νέο ξεχωριστό προορισμό για όσους αγαπούν την ελληνική κουζίνα, η οποία αποκτά κυρίαρχη θέση στο διεθνή γαστρονομικό χάρτη. 

διαβάστε το άρθρο
Food4Thought

The Lemon Tree & Co.

Για τη φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο, το The Lemon Tree & Co. -που βρίσκεται στην οδό Αλκυονίδων 4, μέσα στο S South Club της Βούλας- παρουσιάζει ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι επιμελημένο από τον διάσημο σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου και την Μirette Aly, με επικεφαλής τον σεφ Παναγιώτη Ζώκο.

διαβάστε το άρθρο