Δες τώρα

Η Moët Hennessy παρουσίασε το απόλυτο απεριτίφ

Στο Ξενοδοχείο Grande Bretagne, στο αίθριο του Alexander’s Lounge, σε έναν «μυστικό κήπο», πραγματοποιήθηκε το λανσάρισμα του Chandon Garden Spritz, της Moët Hennessy. Κατά τη διάρκεια ενός cocktail party γεμάτο εκπλήξεις, με οικοδέσποινα την πάντα εντυπωσιακή Ντορέττα Παπαδημητρίου, οι καλεσμένοι, που προέρχονταν από τον χώρο των επιχειρήσεων και των media, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αλλά και να μυηθούν στον κόσμο του Garden Spritz.

Στην cover photo: Ο Άρης Ζούμπος (Διευθυντής Πωλήσεων ΑΜΒΥΞ), η Μίκα Χούντα (Events Manager ΑΜΒΥΞ), η Τζόση Βιτζηλαίου (Communication Manager ΑΜΒΥΞ) και ο Γιάννης Αρτινός (Γενικός Διευθυντής ΑΜΒΥΞ)

 

 

To Chandon Garden Spritz είναι ένα Spritz, Ready to Drink (έτοιμο προς κατανάλωση χωρίς καμιά προσθήκη), από φρέσκα φυσικά συστατικά. Αποτελείται από τον εξαιρετικής ποιότητας αφρώδη οίνο Chandon που παράγεται στην Αργεντινή, orange-bitter λικέρ από φλούδες και ξύσμα πορτοκαλιών και επιλεγμένα βότανα και μπαχαρικά που δημιουργούν την τέλεια γευστική ισορροπία. Η σταθερή υψηλή ποιότητα σε κάθε φιάλη σε συνδυασμό με τις χαμηλές θερμίδες (μισή ποσότητα ζάχαρης από ένα regular spritz), καθιστούν το Garden Spritz ως το ιδανικό Aperitif.

 

 

H Αγγελική Κυριακοπούλου (Senior Brand Manager ΑΜΒΥΞ),  o Αντώνης Γεραντώνης (Μarket Manager Southern Europe Moët Hennessy), η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Κώστας Θεοφιλόπουλος (Marketing Manager ΑΜΒΥΞ).
H Αγγελική Κυριακοπούλου (Senior Brand Manager ΑΜΒΥΞ), o Αντώνης Γεραντώνης (Μarket Manager Southern Europe Moët Hennessy), η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Κώστας Θεοφιλόπουλος (Marketing Manager ΑΜΒΥΞ).

 

Ο Γιώργος Ντάβλας, η  Αναστασία Ζαννή και ο Νίκος Βαρέλας.
Ο Γιώργος Ντάβλας, η Αναστασία Ζαννή και ο Νίκος Βαρέλας.

 

 

 

Αιμιλιάνο
Με τον Αιμιλιάνο Μάρκου.

 

Ζαχαράτος
O Τάκης Ζαχαράτος.

 

Φωτογραφίες: Papadakispress

διαβάστε στη συνέχεια

Food4Thought

Η Μάγκυ Ταμπακάκη επιμελείται το καλύτερο brunch της πόλης, στο Mercato του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens!

Φανταστείτε τραπέζια πλούσια στρωμένα, όπου οι οικογένειες και οι φίλοι συναντιούνται για να γελούν και να μοιράζονται τις ιστορίες της εβδομάδας πάνω από πιάτα που ετοιμάζονται με αγάπη και μεράκι. Το μεγαλοπρεπές Pranzo Della Domenica –που ενσαρκώνει την καρδιά και την ψυχή ενός ιταλικού brunch– επιστρέφει στο Mercato του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, […]

διαβάστε το άρθρο
Food4Thought

Λυκόβρυση στη Γλυφάδα

H Λυκόβρυση στη Γλυφάδα αποτελεί έναν νέο ξεχωριστό προορισμό για όσους αγαπούν την ελληνική κουζίνα, η οποία αποκτά κυρίαρχη θέση στο διεθνή γαστρονομικό χάρτη. 

διαβάστε το άρθρο
Food4Thought

The Lemon Tree & Co.

Για τη φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο, το The Lemon Tree & Co. -που βρίσκεται στην οδό Αλκυονίδων 4, μέσα στο S South Club της Βούλας- παρουσιάζει ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι επιμελημένο από τον διάσημο σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου και την Μirette Aly, με επικεφαλής τον σεφ Παναγιώτη Ζώκο.

διαβάστε το άρθρο