Δες τώρα

Φίλιππος Μιχόπουλος

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος υποδέχθηκε στη Σαντορίνη και συγκεκριμένα στο πολυτελές ξενοδοχείο του, το 5* Kivotos Santorini, τον κορυφαίο chef Alex Dilling με τα 2 αστέρια Michelin. Για ένα βράδυ, ο Βρετανός chef και ο executive chef του ξενοδοχείου Δημήτρης Κατριβέσης δημιούργησαν ένα μενού γευσιγνωσίας εμπνευσμένο από τη γαστρονομική γοητεία του νησιού – μία αξέχαστη εμπειρία για τους λάτρεις του fine dinning.

Ο Δημήτρης Κατριβέσης και ο Alex Dilling.

Αναμφίβολα, ήταν μια βραδιά αφιερωμένη στη συνδημιουργία και την υψηλή γαστρονομία. Το νησί αγκάλιασε τη βραδιά και το εστιατόριο γέμισε με λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα εξαίσιο ταξίδι έξι πιάτων, με κάθε στάση να αποκαλύπτει νέες γευστικές εμπειρίες και εκπλήξεις.

διαβάστε στη συνέχεια

Food4Thought

Η Μάγκυ Ταμπακάκη επιμελείται το καλύτερο brunch της πόλης, στο Mercato του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens!

Φανταστείτε τραπέζια πλούσια στρωμένα, όπου οι οικογένειες και οι φίλοι συναντιούνται για να γελούν και να μοιράζονται τις ιστορίες της εβδομάδας πάνω από πιάτα που ετοιμάζονται με αγάπη και μεράκι. Το μεγαλοπρεπές Pranzo Della Domenica –που ενσαρκώνει την καρδιά και την ψυχή ενός ιταλικού brunch– επιστρέφει στο Mercato του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, […]

διαβάστε το άρθρο
Food4Thought

Λυκόβρυση στη Γλυφάδα

H Λυκόβρυση στη Γλυφάδα αποτελεί έναν νέο ξεχωριστό προορισμό για όσους αγαπούν την ελληνική κουζίνα, η οποία αποκτά κυρίαρχη θέση στο διεθνή γαστρονομικό χάρτη. 

διαβάστε το άρθρο
Food4Thought

The Lemon Tree & Co.

Για τη φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο, το The Lemon Tree & Co. -που βρίσκεται στην οδό Αλκυονίδων 4, μέσα στο S South Club της Βούλας- παρουσιάζει ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι επιμελημένο από τον διάσημο σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου και την Μirette Aly, με επικεφαλής τον σεφ Παναγιώτη Ζώκο.

διαβάστε το άρθρο