Ο Φίλιππος Μιχόπουλος υποδέχθηκε στη Σαντορίνη και συγκεκριμένα στο πολυτελές ξενοδοχείο του, το 5* Kivotos Santorini, τον κορυφαίο chef Alex Dilling με τα 2 αστέρια Michelin. Για ένα βράδυ, ο Βρετανός chef και ο executive chef του ξενοδοχείου Δημήτρης Κατριβέσης δημιούργησαν ένα μενού γευσιγνωσίας εμπνευσμένο από τη γαστρονομική γοητεία του νησιού – μία αξέχαστη εμπειρία για τους λάτρεις του fine dinning.
Αναμφίβολα, ήταν μια βραδιά αφιερωμένη στη συνδημιουργία και την υψηλή γαστρονομία. Το νησί αγκάλιασε τη βραδιά και το εστιατόριο γέμισε με λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα εξαίσιο ταξίδι έξι πιάτων, με κάθε στάση να αποκαλύπτει νέες γευστικές εμπειρίες και εκπλήξεις.