Δες τώρα

Mangata στην Χαλκιδική

Mangata

Μιας και οι Βόρειοι λένε πως “σαν την Χαλκιδική δεν έχει!”, το beach bar Mangata στην Νέα Καλλικράτεια ήρθε για να επιβεβαιώσει τον κανόνα. Αν και η λέξη Mangata υποδεικνύει την αντανάκλαση του φεγγαριού πάνω στην θάλασσα, το luxurious beach bar είναι ανοιχτό από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, για να απολαύσετε αυτό που υπόσχεται το όνομά του. Οι ιδιοκτήτες του Mangata, τα αδέλφια Γιάννης, Πολυχρόνης και  Γρηγόρης Μυστακίδης, Θοδωρής Δρακόπουλος, Γιάννης Χαρατσής και Βασίλης Βαϊντερλής δημιούργησαν στο μέρος που λατρεύουν ένα χώρο υψηλής αισθητικής, τηρώντας τα μέτρα προστασίας ενάντια του κορωνοϊού. Το Mangata έχει ήδη γίνει στέκι ποδοσφαιριστών, και γενικά αθλητών, αφού ο Γιάννης Μυστακίδης είναι ένας καταξιωμένους ποδοσφαιριστής, έχοντας περάσει από τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ, κ.α., ενώ ο Πολυχρόνης Μυστακίδης ένας από τους ανερχόμενους managers ποδοσφαίρου.

Σε λιγότερο από 30 λεπτά και με μόλις μια ανάσα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, το Mangata σας περιμένει να κολυμπήσετε στα καταγάλανα νερά της παραλίας του ή και να δροσιστείτε στην τεράστια πισίνα, να κάνετε ηλιοθεραπεία στα αναπαυτικά sunbeds του, να δοκιμάσετε τις υπέροχες γεύσεις που σας επιφυλάσσει το μενού του εστιατόριου του -δια χειρός Στέφανου Σιδηρόπουλου-, αλλά και να δροσιστείτε με τα ροφήματα και τα περίτεχνα cocktails του. Έμπειροι bartenders και ένα πολύ ευγενικό προσωπικό θα φροντίσουν ώστε να μη σας λείψει τίποτα!

 

Mangata

 

Mangata

 

Mangata

 

 

Mangata

 

 

 

 

 

Mangata

 

 

 

διαβάστε στη συνέχεια

Food4Thought

Η Μάγκυ Ταμπακάκη επιμελείται το καλύτερο brunch της πόλης, στο Mercato του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens!

Φανταστείτε τραπέζια πλούσια στρωμένα, όπου οι οικογένειες και οι φίλοι συναντιούνται για να γελούν και να μοιράζονται τις ιστορίες της εβδομάδας πάνω από πιάτα που ετοιμάζονται με αγάπη και μεράκι. Το μεγαλοπρεπές Pranzo Della Domenica –που ενσαρκώνει την καρδιά και την ψυχή ενός ιταλικού brunch– επιστρέφει στο Mercato του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, […]

διαβάστε το άρθρο
Food4Thought

Λυκόβρυση στη Γλυφάδα

H Λυκόβρυση στη Γλυφάδα αποτελεί έναν νέο ξεχωριστό προορισμό για όσους αγαπούν την ελληνική κουζίνα, η οποία αποκτά κυρίαρχη θέση στο διεθνή γαστρονομικό χάρτη. 

διαβάστε το άρθρο
Food4Thought

The Lemon Tree & Co.

Για τη φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο, το The Lemon Tree & Co. -που βρίσκεται στην οδό Αλκυονίδων 4, μέσα στο S South Club της Βούλας- παρουσιάζει ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι επιμελημένο από τον διάσημο σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου και την Μirette Aly, με επικεφαλής τον σεφ Παναγιώτη Ζώκο.

διαβάστε το άρθρο