Δες τώρα

Kraken Black Spiced Rum

Σε ένα τροπικό παράδεισο στο κέντρο της Αθήνας, στο εξωτικό Iguazu, εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν signature Kraken Black Spiced cocktails και μία πανδαισία λατινοαμερικάνικων γεύσεων σε ένα late lunch. Με snapshots από το ειδικά διαμορφωμένο Kraken Photo Booth καθώς και με ξεχωριστά Kraken tattoos, οι καλεσμένοι γνώρισαν από κοντά τον μυθικό κόσμο του Kraken Black Spiced Rum και απήλαυσαν μία πικάντικη εμπειρία γεύσεων και αισθήσεων!

Στην cover photo: Η Τζόση Βιτζηλαίου και η Μαρίνα Κουταρέλλη.

Η Τζόση Βιτζηλαίου (Communications Manager ΑΜΒΥΞ) και η Γεωργία Κόττα (Brand Manager Kraken Rum).
Ο Χρήστος Σουρούρ (Brand Ambassador Kraken Rum).

Το ρούμι Kraken Black Spiced απέκτησε το όνομά του από το θαλάσσιο μυθικό τέρας «Kraken» το οποίο φημολογείται ότι είχε επιτεθεί σε πλοίο που μετέφερε μεγάλες ποσότητες ρούμι κατά τη διάρκεια του 18ου αιώνα. Το τέρας σκότωσε όλο το πλήρωμα του πλοίου καταστρέφοντας παράλληλα όλα τα βαρέλια με το ρούμι, εκτός από ένα, το οποίο και έβαψε με το μελάνι του… Έτσι γεννήθηκε το The Kraken Rum! Με χώρα προέλευσης την Καραϊβική, μία χώρα σταθμό στην παραγωγή ρουμιού, το Kraken Black Spiced είναι ένα από τα καλύτερα spiced ρούμια, με πλούσιο και πικάντικο άρωμα σε εντυπωσιακή, πρωτότυπη φιάλη. Η σύνθεση του προέρχεται από αριστοτεχνικό χαρμάνι αποσταγμάτων που παλαιώνουν κάτω από τον ήλιο της Καραϊβικής στο οποίο προστίθενται εξωτικά μπαχαρικά. Η γεύση του είναι μοναδικά ξεχωριστή με έντονες νότες σοκολάτας, μελάσας και βανίλιας που συνδυάζονται αρμονικά με πινελιές γαρίφαλου, κανέλας και τζίντζερ και δημιουργούν ένα θερμό τελείωμα με αίσθηση βανίλιας, διακριτική παρουσία καφέ και υποψία πιπεριού.

Με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τον Χάρη Συντζάκη.
Ο Ιάσονας Λάιος, η Μαρίτα Καλιθριτζιώτη και ο Θοδωρής Γαζέας.
Η Τόνια Κούμπα.
Η Ευσταθία Τζόβα, ο Στέφανος Ντομανιάν και η Οάννα Πόπα.

διαβάστε στη συνέχεια

Food4Thought

Η Μάγκυ Ταμπακάκη επιμελείται το καλύτερο brunch της πόλης, στο Mercato του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens!

Φανταστείτε τραπέζια πλούσια στρωμένα, όπου οι οικογένειες και οι φίλοι συναντιούνται για να γελούν και να μοιράζονται τις ιστορίες της εβδομάδας πάνω από πιάτα που ετοιμάζονται με αγάπη και μεράκι. Το μεγαλοπρεπές Pranzo Della Domenica –που ενσαρκώνει την καρδιά και την ψυχή ενός ιταλικού brunch– επιστρέφει στο Mercato του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, […]

διαβάστε το άρθρο
Food4Thought

Λυκόβρυση στη Γλυφάδα

H Λυκόβρυση στη Γλυφάδα αποτελεί έναν νέο ξεχωριστό προορισμό για όσους αγαπούν την ελληνική κουζίνα, η οποία αποκτά κυρίαρχη θέση στο διεθνή γαστρονομικό χάρτη. 

διαβάστε το άρθρο
Food4Thought

The Lemon Tree & Co.

Για τη φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο, το The Lemon Tree & Co. -που βρίσκεται στην οδό Αλκυονίδων 4, μέσα στο S South Club της Βούλας- παρουσιάζει ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι επιμελημένο από τον διάσημο σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου και την Μirette Aly, με επικεφαλής τον σεφ Παναγιώτη Ζώκο.

διαβάστε το άρθρο