Δες τώρα

Hogar

Το Σπίτι (στα ισπανικά hogar) είναι το νέο, όμορφο all day bar, που άνοιξε πρόσφατα στην Πλατεία Ελευθερίας του Κορυδαλλού, ακριβώς απέναντι από το μετρό. Φωτεινό, με minimal αισθητική ζεστό και φιλόξενο, είναι ακριβώς αυτό που λέει και το όνομά του. Το εστιατόριο ανοίγει από τις 8 το πρωί και σερβίρει καφέ, ποτό, brunch, lunch, καθώς και γευστικές προτάσεις για να συνοδεύσουν το ποτό σας. Το μενού της κουζίνας του, η οποία έχει καθαρά ασιατικές επιρροές, υπογράφει ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Γλωσσίδης, και διαθέτει ενδιαφέρουσες επιλογές για όλη τη διάρκεια της ημέρας: bao bans (ετοιμάζονται ολόφρεσκα στην κουζίνα του), burger από ψωμάκι άνθρακα με παλαιωμένο cheddar, χειροποίητη ketchup hoisin, λάχανο τουρσί και σησαμέλαιο, tacos με πάπια Πεκίνου, καθώς και άλλες αλμυρές επιλογές για easy-νόστιμο φαγητό. Ο κατάλογος με τα κοκτέιλ έχει το πρόσημο «twist and classic», καθώς πάνω στις κλασικές επιλογές δημιουργούνται ιδιαίτερες γεύσεις με homemade υλικά.

 

 

 

 

διαβάστε στη συνέχεια

Food4Thought

Η Μάγκυ Ταμπακάκη επιμελείται το καλύτερο brunch της πόλης, στο Mercato του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens!

Φανταστείτε τραπέζια πλούσια στρωμένα, όπου οι οικογένειες και οι φίλοι συναντιούνται για να γελούν και να μοιράζονται τις ιστορίες της εβδομάδας πάνω από πιάτα που ετοιμάζονται με αγάπη και μεράκι. Το μεγαλοπρεπές Pranzo Della Domenica –που ενσαρκώνει την καρδιά και την ψυχή ενός ιταλικού brunch– επιστρέφει στο Mercato του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, […]

διαβάστε το άρθρο
Food4Thought

Λυκόβρυση στη Γλυφάδα

H Λυκόβρυση στη Γλυφάδα αποτελεί έναν νέο ξεχωριστό προορισμό για όσους αγαπούν την ελληνική κουζίνα, η οποία αποκτά κυρίαρχη θέση στο διεθνή γαστρονομικό χάρτη. 

διαβάστε το άρθρο
Food4Thought

The Lemon Tree & Co.

Για τη φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο, το The Lemon Tree & Co. -που βρίσκεται στην οδό Αλκυονίδων 4, μέσα στο S South Club της Βούλας- παρουσιάζει ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι επιμελημένο από τον διάσημο σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου και την Μirette Aly, με επικεφαλής τον σεφ Παναγιώτη Ζώκο.

διαβάστε το άρθρο