Δες τώρα

Hendrick’s

Το Hendrick’s Lunar Gin αποτελεί τη δεύτερη Limited Edition δημιουργία από το φημισμένο Cabinet of Curiosities και τη Lesley Gracie, Master Distiller του αποστακτηρίου Hendrick’s Gin Palace. Πρόκειται για ένα γοητευτικό συνδυασμό φρεσκάδας, ζεστασιάς και πλούσιων αρωμάτων. Γεννήθηκε για να το απολαμβάνουμε με παρέα τις βραδινές ώρες, καθώς ο ήλιος δύει και δίνει τη θέση του στο φεγγάρι.
Η Lesley Gracie η δημιουργός αυτής της συλλεκτικής έκδοσης είναι γνωστή για την αδυναμία της για την κηπουρική τις μεταμεσονύκτιες ώρες. Μπορεί κανείς να τη δει συχνά να φροντίζει τη συλλογή της από ανθισμένα αρωματικά βότανα υπό το σεληνόφως. Μια τέτοια φεγγαρόλουστη νύχτα εμπνεύστηκε τη δημιουργία αυτού του φρέσκα πληθωρικού, ζεστού και σαγηνευτικού τζιν.
Απολύτως υπέροχο με τόνικ και τη χαρακτηριστική γαρνιτούρα αγγουριού.
Tip: Προσθέστε λίγο μαύρο πιπέρι που θα απογειώσει τη γεύση του. Συνοδεύει τέλεια δροσερά δειλινά, νωχελικές νύχτες, φεγγαρόλουστα βράδια και άλλες στιγμές προσωπικής ευδαιμονίας!

διαβάστε στη συνέχεια

Food4Thought

Η Μάγκυ Ταμπακάκη επιμελείται το καλύτερο brunch της πόλης, στο Mercato του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens!

Φανταστείτε τραπέζια πλούσια στρωμένα, όπου οι οικογένειες και οι φίλοι συναντιούνται για να γελούν και να μοιράζονται τις ιστορίες της εβδομάδας πάνω από πιάτα που ετοιμάζονται με αγάπη και μεράκι. Το μεγαλοπρεπές Pranzo Della Domenica –που ενσαρκώνει την καρδιά και την ψυχή ενός ιταλικού brunch– επιστρέφει στο Mercato του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, […]

διαβάστε το άρθρο
Food4Thought

Λυκόβρυση στη Γλυφάδα

H Λυκόβρυση στη Γλυφάδα αποτελεί έναν νέο ξεχωριστό προορισμό για όσους αγαπούν την ελληνική κουζίνα, η οποία αποκτά κυρίαρχη θέση στο διεθνή γαστρονομικό χάρτη. 

διαβάστε το άρθρο
Food4Thought

The Lemon Tree & Co.

Για τη φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο, το The Lemon Tree & Co. -που βρίσκεται στην οδό Αλκυονίδων 4, μέσα στο S South Club της Βούλας- παρουσιάζει ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι επιμελημένο από τον διάσημο σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου και την Μirette Aly, με επικεφαλής τον σεφ Παναγιώτη Ζώκο.

διαβάστε το άρθρο