
Το μοντέλο Nick Christopher φωτογραφίζεται για το Mr-Green.
Με καταγωγή από την Χαλκιδική – το μέρος που μεγάλωσε είναι το υπέροχο χωριό Σήμαντρα-, ο Νίκος πέρασε την παιδική του ηλικία εκεί, μεγαλώνοντας σε μια υπέροχη οικογένεια. Σπούδασε Μηχανικός Τροφίμων, και από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με το κομμάτι του τουρισμού. Έχει εργαστεί σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και εστιατόρια της Χαλκιδικής, αλλά η φιλία του με ένα άλλο μοντέλο -εργάζονταν μαζί- του φύτευσε τον σπόρο για να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Μόνος του, άγνωστος μεταξύ αγνώστων, κατεβαίνει στην Αθήνα, κάνει έρευνα και βρίσκει ένα γραφείο μοντέλων, το S.A.D. – εκείνο με το οποίο συνεργάζεται μέχρι σήμερα. Ταξιδεύει στο εξωτερικό, κάνει φωτογραφήσεις και συνεργασίες – μην αγωνιώντας για το επόμενο βήμα, καθώς έχει υπομονή και θέλει να απολαμβάνει τις στιγμές.
Είναι Παρθένος στο ζώδιο, το αγαπημένο του άρωμα είναι το Bad Boy της Carolina Herrera, δεν έχει τατουάζ και γυμνάζεται πολύ. “Η γυμναστική, η διατροφολογία και η μόδα είναι σταθερά κομμάτια της ζωής μου. Τα απολαμβάνω και θα ήθελα να υπάρχουν στην ζωή μου – με όποιον τρόπο!” εξομολογείται ο Νίκος.




Από τα αγαπημένα του μοντέλα με τα οποία θα ήθελε να φωτογραφηθεί είναι ο Jordan Barett και η Yasmin Wijnaldum ενώ ονειρεύεται να περπατήσει σε fashion show του οίκου Versace, της Prada και από Έλληνες, του Δημήτρη Πέτρου.









Φωτογραφίες: Χρήστος Ταξίδης
Styling: Marius Χατζηπαρασκευάς
MUAH: Arte.del.colore