Δες τώρα

Ναταλία Σουίφτ, Γιώργος Μπένος & Σίσσυ Τουμάση

Με ένα λαμπερό πάρτι γιόρτασε το Cointreau τη νέα εντυπωσιακή του φιάλη. Πολλά διάσημα πρόσωπα -ανάμεσά τους, οι νεαροί πρωταγωνιστές Σίσσυ Τουμάση, Ναταλία Σουίφτ και Γιώργος Μπένοςεπισκέφθηκαν το speakeasy bar της Πλατείας Μαβίλη τον Κύριο, την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, είδαν πρώτοι την νέα εμφάνιση της εμβληματικής, τετράγωνης φιάλης που αποτελεί μια ωδή στη γαλλική κομψότητα. Διατηρώντας την ίδια μοναδική συνταγή, με το πλούσιο άρωμα, το γαλλικό λικέρ πορτοκάλι, που δίνει χαρακτήρα σε αγαπημένα, κλασσικά κοκτέιλ, ανανέωσε την εμφάνιση του και γιόρτασε με ένα λαμπερό πάρτι τη νέα του φιάλη. Επώνυμοι φίλοι του brand και δημοσιογράφοι, θαύμασαν τη νέα κομψή εμφάνιση του λικέρ που έχει ταυτίσει το όνομα του με τη Margarita, και απήλαυσαν το αγαπημένο cocktail. Η νέα φιάλη τιμά τη σύγχρονη γαλλική κομψότητα, ενώ για πρώτη φορά από τη δημιουργία του Cointreau, το 1849, δίνεται σχεδιαστικά έμφαση στην ετικέτα, στο βασικό συστατικό του, το πορτοκάλι. Την ίδια στιγμή, στο βάθος υπάρχει μια εικονογράφηση εμπνευσμένη από το πρώτο αποστακτήριο της Cointreau, με έδρα την Angers της Γαλλίας. Παράλληλα, το χάλκινο καπάκι του μπουκαλιού συνιστά αναφορά στο savoir-faire της μάρκας ως «Distillateur-Liquoriste» και παραπέμπει στους 19 χάλκινους άμβυκες όπου γίνεται η απόσταξη. Παράλληλα, το νέο του ανάγλυφο φινίρισμα είναι εμπνευσμένο από τη φλούδα του πορτοκαλιού. Όμως οι καινοτομίες της καινούργιας φιάλης δεν σταματούν εδώ. Το σχήμα έχει επιμηκυνθεί κατά τέσσερα χιλιοστά, για να παρέχει μεγαλύτερη ευκολία στους bartenders κατά τις παρασκευές των κοκτέιλ. Οι τονισμένες άκρες κατά μήκος καθεμιάς από τις τέσσερις γωνίες του μπουκαλιού, προσθέτουν μια ευχάριστη στερεότητα και ισορροπία. Οι τέσσερις πλευρές της φιάλης, ιστορικά συμβολίζουν τις ισορροπημένες γεύσεις του Cointreau, αλλά και τα τέσσερα βασικά συστατικά του (αλκοόλ, φλούδες από πορτοκάλια, ζάχαρη και νερό). Το νέο μπουκάλι διαθέτει, για πρώτη φορά, έναν κωδικό QR, ο οποίος παρέχει άμεση πρόσβαση σε μια αποκλειστική διαδικτυακή εμπειρία. Μια digital βιβλιοθήκη περίπου 400 συνταγών και πολύτιμων συμβουλών για κοκτέιλ με βάση, τι άλλο, το γοητευτικό Cointreau!

H Σίσσυ Τουμάση και η Ναταλία Σουίφτ.
Ο Γιώργος Μπένος.
H Ειρήνη Γάκη (Senior Brand Manager Β.Σ. Καρούλιας), η Κατερίνα Στικούδη, η Μαριλού Παντάκη και η Γεωργία Καρούκη (Group Brand Manager Β.Σ. Καρούλιας).
Ο Βαγγέλης Σερίφης με την σύζυγό του, Κατερίνα Στικούδη.
Η Γεωργία Καρούκη, η Ελένη Παπαγεωργιάδη και η Φωτεινή Πετρογιάννη.
Με την Ευφροσύνη Πολυζώη.
Η Φωτεινή Τόλιου και ο Γιώργος Ντάβος.
Η Άννα Πρέλεβιτς.
Η Κάτια Δέδε.
Η Κατερίνα Παπαγεωργιάδη και η Ειρήνη Γάκη.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

διαβάστε στη συνέχεια

Food4Thought

Η Μάγκυ Ταμπακάκη επιμελείται το καλύτερο brunch της πόλης, στο Mercato του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens!

Φανταστείτε τραπέζια πλούσια στρωμένα, όπου οι οικογένειες και οι φίλοι συναντιούνται για να γελούν και να μοιράζονται τις ιστορίες της εβδομάδας πάνω από πιάτα που ετοιμάζονται με αγάπη και μεράκι. Το μεγαλοπρεπές Pranzo Della Domenica –που ενσαρκώνει την καρδιά και την ψυχή ενός ιταλικού brunch– επιστρέφει στο Mercato του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, […]

διαβάστε το άρθρο
Food4Thought

Λυκόβρυση στη Γλυφάδα

H Λυκόβρυση στη Γλυφάδα αποτελεί έναν νέο ξεχωριστό προορισμό για όσους αγαπούν την ελληνική κουζίνα, η οποία αποκτά κυρίαρχη θέση στο διεθνή γαστρονομικό χάρτη. 

διαβάστε το άρθρο
Food4Thought

The Lemon Tree & Co.

Για τη φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο, το The Lemon Tree & Co. -που βρίσκεται στην οδό Αλκυονίδων 4, μέσα στο S South Club της Βούλας- παρουσιάζει ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι επιμελημένο από τον διάσημο σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου και την Μirette Aly, με επικεφαλής τον σεφ Παναγιώτη Ζώκο.

διαβάστε το άρθρο