Ο πιο σημαντικός chef ζαχαροπλαστικής της Γαλλίας και ένας από τους top παγκοσμίως, ο Christophe Michalak ανοίγει το δικό του ζαχαροπλαστείο στην ατμοσφαιρική γειτονιά του Παρισιού, το Μαρέ. O pâtissier του υπερ-λουσάτου ξενοδοχείου Plaza Athénée στο Νο. 25 της avenue Montaigne -ναι, έχει εργαστεί και στο περίφημο Ladurée– , αφού άνοιξε την σχολή ζαχαροπλαστικής Michalak Masterclass και το Michalak Take Away, αποφάσισε να επεκτείνει πιο ολοκληρωμένα τις δράσεις του με το νέο αφαιρετικό κατάστημά του στο Μαρέ. Πιστός στην γαλλική ζαχαροπλαστική και ό,τι θέσπισε την τεράστια φήμη του, ο Christophe συνεχίζει να δίνει rock ‘n’ roll πινελιές στις δημιουργίες του και να απασφαλίζει τις βόμβες γεύσης με κάθε μπουκιά. Στην προσωπική του ζωή, ο Christophe είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Delphine McCarty με την οποία έχουν αποκτήσει τον 18 μηνών, πλέον, Victor. Αυτά από Παρίσι, γιατί μόνο τραγικές ειδήσεις ακούσαμε από εκεί, οπότε αν βρεθείτε, μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τα θεία γλυκά του Γάλλου pâtissier που βλέπετε παρακάτω.