Σε έναν από τους πιο ζωντανούς δρόμους της Αθήνας (στην Κολοκοτρώνη 8), άνοιξε ένας νέος all day χώρος με άποψη στην αισθητική, την μουσική και τις προτάσεις του μπαρ, το Charlie. Έχοντας ανοίξει εδώ και μόλις 3 εβδομάδες, το Charlie ήδη αποτελεί μία ξεχωριστή πρόταση στο κέντρο της Αθήνας, με πολύ κόσμο να το έχει ήδη επισκεφθεί κάνοντάς το ένα ακόμα it-spot ανάμεσα στα μαγαζιά της Κολοκοτρώνη. Από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, για καφέ, φαγητό ή ποτό, με δυνατά live αλλά και ήσυχες γωνιές για business συζητήσεις, με πρωταγωνιστή την μπάρα και τα πολύ δυνατά της ονόματα που ετοιμάζουν καθημερινά ενδιαφέρουσες προτάσεις σε cocktail. Από μουσική, θα ακούσετε ως επί το πλείστον «μαύρες» μουσικές με jazz, funk, soul ήχους ενώ συχνά υπάρχουν live και events. Στο bar που είναι το δυνατό σημείο του Charlie συναντάτε δύο γνωστά ονόματα του χώρου: Τον Ανέστη Ζαμανόπουλο (από το 7 Jokers) και τον Άγγελο Κιάμο (The Gin Joint, 360 ) που επιμελούνται μια ενδιαφέρουσα λίστα κοκτέιλ. Μερικές από τις χειμωνιάτικες προτάσεις είναι το The Devil’s Own με ιρλανδέζικο ουίσκι και καφέ φίλτρου, το 47 Honey Street με Monkey 47, τεκίλα, λάιμ και νέκταρ αγαύης, το Boogie Man με bourbon και chocolate bitters ή το Gustave με κονιάκ και raspberry. Ταυτόχρονα θα βρείτε και μια πολύ ενημερωμένη λίστα αποσταγμάτων.
Το Charlie RestauBar γιορτάζει τα Χριστούγεννα
Στις 25 Δεκεμβρίου, η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ γιορτινή με ένα θεματικό live σε μια Swing Jazz Night με τον Δημήτρη Κορίλλη. Πρωτοποριακή τζαζ αλλά και κλασικά αγαπημένα swing και jazz κομμάτια ’40’s – ΄60’s, με ένα ρεπερτόριο εμπνευσμένο από τους Dean Martin, Michael Buble και φυσικά, Frank Sinatra.
Την 1η Ιανουαρίου, το Charlie υποδέχεται την καινούργια χρονιά με κέφι και ποιότητα, με τους Vanila Swing ένα γκρουπ που με πάθος υπηρετεί μίξεις από rock ‘n roll του ’50 και λίγο swing του ‘40.
Η κουζίνα: Προτάσεις για κάθε ώρα της ημέρας. Συνοδευτικά σνακ για τον καφέ και το πρωινό (από μπαγκέτες μέχρι ομελέτες), σαλάτες και ελαφριά πιάτα για το lunch break ή μεσογειακά πιάτα για το δείπνο. Όπως γαρίδες σωτέ με φρέσκα μυρωδικά και ούζο, χοιρινά μενταγιόν με σάλτσα από σύκα και baby πατάτες ή ταλιατέλες με φιλέτο κοτόπουλο αρωματισμένο με φασκόμηλο, κρέμα και σάλτσα ντομάτας.