«Strike a pose» ονόμασε την ολοκαίνουργια συλλογή του ο Βασίλης Ζούλιας, και έδωσε μάλιστα σε κάθε ένα από τα 54 του σχέδια, ονόματα φίλων του – πολλές έχουν περπατήσει και στα show του, όπως Ισμήνη, Apollonia B, Κιμ, Λόρεν, Δούκισσα, κ.α. Η νέα συλλογή του οίκου Maison Zoulias για τη σεζόν Autumn/Winter 2026–27 είναι ένα δυναμικό ταξίδι στην αισθητική των 90s — μιας δεκαετίας όπου η μόδα ήταν τολμηρή, θηλυκή και unapologetically glamorous. Έντονα πράσινα, electric blues και εκρηκτικά φούξια συναντούν το μαύρο και το γκρι, ενώ πολυτελή brocade υφάσματα, γραφικά polka dots, καρό και λαμπερές υφές δημιουργούν μια συλλογή γεμάτη αντιθέσεις και προσωπικότητα.
Αυστηρό tailoring, έντονοι ώμοι, γλυπτικές σιλουέτες και θηλυκές καμπύλες επαναφέρουν το confident glamour των 90s μέσα από τη χαρακτηριστική ματιά της Maison Zoulias. Κάθε look γίνεται μια δήλωση αυτοπεποίθησης — μια πρόσκληση να καταλάβεις τον χώρο, να εκφραστείς και, φυσικά, να strike a pose.
Τα κοσμήματα του Pericles Kondylatos ολοκληρώνουν τη συλλογή, προσθέτοντας έναν ακόμη τόνο θεατρικότητας και δυναμισμού. glamour 90w, κοσμήματα , μπλε, πράσινο, γκρι,










Φωτογραφίες: Κοσμάς Κουμιανός
