Για τη φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο, το The Lemon Tree & Co. -που βρίσκεται στην οδό Αλκυονίδων 4, μέσα στο S South Club της Βούλας- παρουσιάζει ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι επιμελημένο από τον διάσημο σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου και την Μirette Aly, με επικεφαλής τον σεφ Παναγιώτη Ζώκο.
Το προσεγμένο μενού του εστιατορίου φέρνει στο προσκήνιο αυθεντικές μεσογειακές γεύσεις με δημιουργικούς συνδυασμούς υλικών και ποιοτικές, τοπικές πρώτες ύλες. Η εμπειρία ξεκινά με τη «σούπα της ημέρας», σαλάτα με ψητά παντζάρια, κρεμώδη γκοργκοντζόλα και φιστίκια, ή ένα ταμπουλέ με ψιλοκομμένο πλιγούρι, καπνιστή λεμονάτη σάλτσα και αβοκάντο. Για τους λάτρεις των θαλασσινών, προσφέρονται επιλογές όπως το τάρταρ τόνου με αγγούρι και πικάντικη σάλτσα από κρόκο και το ντουέτο γαρίδας με κρέμα αβοκάντο.
Στις κύριες επιλογές, θα βρείτε πιάτα όπως το κρεμώδες ριζότο με πορτσίνι και πουρέ καραμελωμένης αγκινάρας ή το τραγανό φιλέτο Rubia Gallega με αρωματικά μπαχαρικά. Η γευστική εμπειρία ολοκληρώνεται ιδανικά με απολαυστικά επιδόρπια, όπως κρέμα σοκολάτας με καραμέλα φυστικιών και παγωτό βανίλιας bourbon ή το καραμελωμένο τσουρέκι με μήλα και κανέλα που ξυπνά αγαπημένες αναμνήσεις.