Cavo Tagoo Mykonos

Το πολυτελές ξενοδοχείο υποδέχεται το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο Zuma!

14/07/2020

Φέρνοντας τη σύγχρονη ιαπωνική κουζίνα του για πρώτη φορά στη Μύκονο και την Ελλάδα, το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο Zuma προσγειώνεται στο εμβληματικό μυκονιάτικο ξενοδοχείο Cavo Tagoo. Από τις 15 Ιουλίου, οι λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν καθηλωτικές γευστικές εμπειρίες με εκπληκτική θέα στο ηλιοβασίλεμα και φόντο το εντυπωσιακό Aquarium Bar των βραβευμένων κοκτέιλ (μεταξύ των οποίων, τα Rikka & Tonic με Tanqueray 10, Grapefruit bitter, Yuzu tonic και grapefruit wedge, Hikari Spritz με Italicus rosolio, Dolin white, Sweet vermouth, Yuzu tonic με prosecco). Το αξιοσημείωτο είναι η smooth ένωση των ανθρώπων του Cavo Tagoo με εκείνους του Zuma, όπου όλοι μαζί αποτελούν μια γερή ομάδα που έχει στόχο την απόλαυση του επισκέπτη.

Εμπνευσμένο από τα παραδοσιακά ιαπωνικά izakayas, το Zuma Restaurant, αποτελεί δημιούργημα του Rainer Becker, και προσφέρει καθημερινά στους επισκέπτες του φαγητό και ποτό, συνδυάζοντας μοναδικά όλα τα στυλ της ιαπωνικής κουζίνας κάτω από την ίδια στέγη. Main kitchen, robata grill και sushi counter ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν τα διεθνώς φημισμένα πιάτα που υπογράφει το Zuma.

Το μενού περιλαμβάνει seabass sashimi με yuzu, τρούφα και αυγά σολομού, ολόκληρο ψημένο αστακό με σκόρδο, shiso και βούτυρο ponzu, πικάντικο φιλέτο μόσχου με σουσάμι, τσίλι, σκόρδο και γλυκιά σόγια, και γαρίδες mazara με red chilli sour dashi και κρεμμύδια.

Rib Eye Steak.

Rib Eye Steak.

Την εμπειρία απογειώνουν οι επιλογές του chef, ειδικά σχεδιασμένες για το Zuma Mykonos, που φιλοξενούνται σε εντυπωσιακά γευστικές πιατέλες. Πιατέλες από nigiri, sashimi και maki rolls σερβιρισμένα με φρέσκο wasabi, και πιατέλες από μοσχάρι wagyu tomahawk robata, ολόκληρο καβουρδισμένο αστακό, γαρίδες tiger jumbo σερβιρισμένες με μία επιλογή από σως, φρέσκο wasabi και μαύρη τρούφα.

Jumbo Tiger Prawn.

Jumbo Tiger Prawn.

 

Thinly Sliced Semi-Fatty Tuna with Chilli, Coriander and Sesame.

Thinly Sliced Semi-Fatty Tuna with Chilli, Coriander and Sesame.

 

 

Grilled Chilean Sea Bass with Green Chilli, Ginger Dressing.

Grilled Chilean Sea Bass with Green Chilli, Ginger Dressing.

 

 

Yakitori Chicken Skewers on the Robata.

Yakitori Chicken Skewers on the Robata.

Το εστιατόριο Zuma στο Cavo Tagoo Mykonos λειτουργεί καθημερινά, από τη 1 μ.μ. έως τη 1 π.μ. μετατρέποντας τη χαλαρή και chic διάθεση της ημέρας σε σαγηνευτικές βραδιές, που ντύνουν με τις μουσικές τους διάσημοι διεθνείς DJs του Zuma μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι κρατήσεις για το Zuma μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο μέσω της ιστοσελίδας zumarestaurant.com

 

To Mr-Green.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Διαβάστε περισσότερα...

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close