Είναι και οι δυο μοντέλα με πολλά βήματα στο εξωτερικό. Αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι ότι η Κάτια Δέδε και ο Παναγιώτης Σιμόπουλος είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια. Εκείνη, με συμμετοχές σε πολλά editorials τίτλων του εξωτερικού και με ένα εξώφυλλο στο αμερικάνικο Traveller, αυτές τις μέρες φτιάχνει την βαλίτσα της για Λονδίνο, όπου έχει πολλές options με τα πιο γνωστά ονόματα ξένων σχεδιαστών. Εκείνος, έχοντας κάνει την παγκόσμια καμπάνια της Levi’s και του πιο hot ανδρικού site, Mr.Porter, αλλά και έχοντας πρωταγωνιστήσει στο video clip της Lana Del Ray, Blue Velvet για το H&M, ετοιμάζεται και εκείνος για το εξωτερικό. Το σίγουρο είναι πως σε κάποια πόλη θα συναντηθούν για να ζήσουν τον έρωτά τους. Για το Mr.Green, ποζάρουν στον φακό του Γεράσιμου Φρόνιμου, σε ένα από τα αγαπημένα τους εστιατόρια της πόλης!
ΣΠΑΓΚΕΤΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ
Υλικά
– 400 γρ. Σπαγκέτι ολικής αλέσεως
– 1 κρεμύδι κομένο σε φέτες ψιλές
– 1 χούφτα μανιτάρια κομένα σε φέτες
– 1 πιπεριά πράσινη
– 1 σκελίδα σκόρδο
– 1 καρότο, καθαρισμένο και κομένο σε λεπτές λωρίδες με το piller (=πατατοκαθαριστής)
– 4 χούφτες μπρόκολο κομένο σε μικρές φουντίτσες
– 4 χούφτες σπανάκι πλυμένο
– 1 ντομάτα κομένη σε κύβους
– 3 κουταλιές γεμάτες πέστο βασιλικού Α’ ποιότητος
– 5 κ.σ. λάδι
– 1 μαραθόριζα κομένη σε φέτες
– Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε τηγάνι βάζουμε το λάδι, προσθέτουμε το κρεμύδι, το σκόρδο, το μπρόκολο, την μαραθόριζα, και τα μανιτάρια. Τα σωτάρουμε μέχρι να μαραθούν. Αφού μαραθούν προσθέτουμε την ντομάτα, το καρότο και το σπανάκι. Σωτάρουμε και αυτά, αλατοπιπερώνουμεκαι το αποσύρουμε από την φωτιά.
Κατόπιν βράζουμε τα μακαρόνια σε καλά αλατισμένο νερό. Βράζουμε με βάση τις οδηγίες βρασμού της συσκευασίας. Σουρώνουμε τα μακαρόνια και κρατάμε λίγο από το νερό που έβρασαν τα μακαρόνια.
Ρίχνουμε τα μακαρόνια μέσα στο τηγάνι με τα λαχανικά, τις 3 κουταλιές πέστο και το ξαναβάζουμε πάνω στην φωτιά. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το κρατημένο νερό, όσο χρειαστεί εώς ότου να δέσει.
Σερβίρουμε σε 4 πιάτα. Προαιρετικά προσθέτουμε από πάνω φρεσκοτριμένη παρμεζάνα ή πεκορίνο.
Τα κλασσικά στέκια της Βουλιαγμένης, το Silver Star και το Casa Di Pasta ενώθηκαν και σας υποδέχεται σ’ έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο τους, με θέα στη θάλασσα. Kids Menu διαθέσιμο για τους μικρούς μας φίλους! Στο εστιατόριο λειτουργεί παιδότοπος.
Silver Casa, Λητούς και Απόλλωνος 18, Βουλιαγμένη, Tηλ: 210 9671164. Ανοιχτά καθημερινά από τις 12:30, (Κλειστό Κυριακή βράδυ). www.silver-casa.gr
* Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν σε παλιότερο τεύχος του people.