Το εστιατόριο Ilios υποδέχτηκε τους καλεσμένους του στο party εγκαινίων που έγινε στην πιο κοσμοπολίτικη στοά της Αθήνας, αναβιώνοντας την ιστορία των εστιατορίων του κέντρου της πόλης και διαμορφώνοντας την ελληνική κουζίνα όπως θα τη θέλαμε σπίτι μας. Στο επίσημο opening που έγινε το βράδυ της Τετάρτης, πολλά λαμπερά πρόσωπα – ανάμεσά τους και ο Πάνος Μουζουράκης– απόλαυσαν το ποτό τους στο φωτεινό μαγαζί.
Το Ilios, που έχει ως εμπνευστές τον όμιλο Πανά, το Δειπνοσοφιστήριον Catering και τον chef Δημήτρη Σκαρμούτσο, επανα-συστήνει την αστική κουζίνα του ’50 και του ’60 στο αθηναϊκό κοινό, εκτελεσμένη με σύγχρονη ματιά από τον executive chef Δημήτρη Σκαρμούτσο. Γεύσεις από άλλες δεκαετίες, σε συνδυασμό με πρώτες ύλες επιλεγμένες κυρίως από μικρούς Έλληνες παραγωγούς χάρισαν ένα γαστρονομικό ταξίδι στους καλεσμένους από τον χώρο των media, τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και από τον χώρο του θεάτρου, καθώς είναι τοποθετημένο στην πιο θεατρική γειτονιά της πόλης.
Φωτογραφίες: Studio Panoulis