Έκλεισε η Ευριπίδου το Σάββατο το μεσημέρι από τον πολύ κόσμο που έσπευσε στο πασίγνωστο αλλαντοπωλείο Μιράν για να δει από κοντά τους αγαπημένους του μάγειρες Ελένη Ψιχούλη, Βασίλη Καλλίδη και Τάσο Αντωνίου που για περίπου 3 ώρες μαγείρευαν ασταμάτητα στο πίσω χώρο του Μιράν, με μερακλίδικο παστουρμά και σουτζούκι Μιράν. Ταυτόχρονα, Έλληνες παραγωγοί πρόσφεραν σε όλους τους επισκέπτες τα εκλεκτά τους προϊόντα (τέλειο το σαλαμάκι Γιαννιτσών και το τυρί Τσαλαφούτη από το Καρπενήσι) ενώ όλοι μπορούσαν να δοκιμάσουν μπύρα Άλφα και καφέ από τον Λουμίδη Παπαγάλο! Είχε τόσο πολύ κόσμο, που δεν μπορούσες να περάσεις! Τραγουδιστές έλεγαν ελληνικά τραγούδια ενώ ρακές πέρναγαν συνεχώς από μπροστά σου! Όλοι θέλησαν να δοκιμάσουν τα φαγητά που τους πρόσφεραν οι κορυφαίοι chefs, να βγάλουν φωτογραφίες με τους ανθρώπους που ίσως ξέρουν καλύτερα και από πιο στενούς τους ανθρώπους, μιας και η “σχέση” που έχουν δημιουργήσει με το κοινό – η Ελένη μέσα από την εκπομπή της στο ΣΚΑΙ, ο Βασίλης μέσα από την Ελένη Μενεγάκη και ο Τάσος από το www.mamapeinao.gr- είναι τόσο ισχυρή που με την πρώτη ευκαιρία, αυτό το κοινό θέλει να βρίσκεται κοντά στην αγαπημένη του συντροφιά. Οι ιδιοκτήτες του Μιράν, Μιράν και Κρικόρ Κουρουνλιάν μαζί με τον πατέρα τους Πέτρο Κουρουνλιάν ήταν παντού προσπαθώντας να εξυπηρετήσουν το κοινό, ενώ λίγο πριν φύγω από το Μιράν στις 5 το απόγευμα σκεφτόμουν πόσο ωραία πέρασα αυτό το Σάββατο, που σύντομα θα κατέβω ξανά!