Στο εστιατόριο Όμικρον την 25η Μαρτίου, η αγαπημένη σεφ Μυρσίνη Λαμπράκη, πιστή στις παραδόσεις, στρώνει τραπέζι με τις πιο νόστιμες συνταγές και την εγγυημένη ποιότητα του πρόσφατα βραβευμένου Ομίλου Καστελόριζο.
Για την συγκεκριμένη γιορτινή μέρα, θα απολαύσετε το συγκεκριμένο μενού:
Σούπα βελουτέ παρμαντιέ με κενέλ ξινομυζήθρας και σχοινόπρασο
***
Φρέσκα φύλλα σπανακιού και ψιλοκομμένες ανάμεικτες καρδιές μαρουλιού, φιλέτα λευκομανίταρου, βερίκοκο, κολοκυθόσπορο, μαύρο σουσάμι και ρόδι σε βινεγκρέτ μελιού & τζίντζερ
***
Ριζότο με φρούτα της θάλασσας μαγειρεμένο σε φρέσκια σάλτσα ντομάτας και μπισκ
***
Τραγανό φιλέτο μπακαλιάρου, μιλφέιγ παντζαριού από κρέμα ταραμά και μπρινουάζ
κάπαρης, σπαράγγι γλασέ και μους σκόρδου
***
Παραδοσιακό εκμέκ πολίτικο με τσουρέκι, κρέμα πατισερί αρωματισμένη με μαστίχα, γλυκό
βύσσινο και φυστίκι Αιγίνης με παγωτό βανίλια
***
Κρασί λευκό ή κόκκινο house wine