Ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος (ΝΟΕ), πιστός στις αρχές του για ανάπτυξη του θαλασσίου πνεύματος και την προαγωγή του ναυταθλητισμού, διοργάνωσε, σε συνεργασία με τη Moët & Chandon, ένα μοναδικό champagne dinner στην Αίθουσα Δεξιώσεών του, με τα έσοδα να διατίθενται αποκλειστικά για την ενίσχυση του ναυταθλητικού τμήματός του.
Με φόντο τη μαγευτική θέα του Μικρολίμανου, πάνω από 150 προσκεκλημένοι, ανάμεσά τους οι Αλέξανδρος Παπαδόγγονας, Νώντας Λαμπαδάριος, Νίκος και Βαρβάρα Βερνίκου, Κωνσταντίνος Μπουτάρης, Άννα Ανδρεάδη, Ελισάβετ Προκοπίου, Στρατής Ανδρεάδης και Χάρης και Νινέτα Βαφειά καθώς και οι Ολυμπιονίκες Τάκης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, απόλαυσαν ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού από τους Chef και Chef Pâtissier Χριστόφορο Πέσκια και Στέλιο Παρλιάρο, αντίστοιχα. Το εξαιρετικό μενού σχεδιάστηκε για να ταιριάζει με τα 6 διαφορετικά είδη σαμπάνιας Moët & Chandon που συνόδευσαν τα εκλεκτά πιάτα των καλεσμένων.
Άπαντες ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους αθλητές με δεδομένο ότι η φετινή χρονιά αποτελεί την 1η ευκαιρία πρόκρισης για το άθλημα της ιστιοπλοΐας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο 2020.