Έχοντας συνεργαστεί με πολλά εστιατόρια και ξενοδοχεία πολλών αστέρων – παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο chef Σταύρος Σκαρπινάκης πλέον μαγειρεύει για τους επισκέπτες του Miller στην Γλυφάδα. Στον Mr-Green χάρισε μια αγαπημένη του συνταγή, ώστε να την μοιραστεί με τους αναγνώστες του.
Σπαγγέτι χωρίς γλουτένη, με φρέσκια ντομάτα, λάδι βασιλικου και ανθότυρο.
Εκτέλεση
Βράζουμε τα σπαγγέτι χωρίς γλουτένη για 12 λεπτά και μετά σε ένα τηγανάκι, σωτάρουμε 5 γρ. φρέσκο κρεμμύδι, 5 γρ. ξερό κρεμμύδι, 60 γρ. φρέσκια ντομάτα και λίγο λαδόσκορδο. Σβήνουμε το μείγμα με κρασί και ρίχνουμε 130 γρ. ζωμό λαχανικών. Στην συνέχεια, ρίχνουμε τα σπαγγέτι, προσθέτουμε λίγο αλάτι, πιπέρι και λάδι βασιλικού και στο τέλος για να δέσει, προσθέτουμε 5 γρ. βούτυρο. Το πιάτο είναι έτοιμο για σερβίρισμα. Αν θέλετε, τρίψτε 60 γρ. ανθότυρο και πασπαλίστε τα σπαγγέτι.