Κάτια Δέδε & Παναγιώτης Σιμόπουλος

Στο Silver Casa, στη Βουλιαγμένη

25/05/2014

Είναι και οι δυο μοντέλα με πολλά βήματα στο εξωτερικό. Αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι ότι η Κάτια Δέδε και ο Παναγιώτης Σιμόπουλος είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια. Εκείνη, με συμμετοχές σε πολλά editorials τίτλων του εξωτερικού και με ένα εξώφυλλο στο αμερικάνικο Traveller, αυτές τις μέρες φτιάχνει την βαλίτσα της για Λονδίνο, όπου έχει πολλές options με τα πιο γνωστά ονόματα ξένων σχεδιαστών. Εκείνος, έχοντας κάνει την παγκόσμια καμπάνια της Levi’s και του πιο hot ανδρικού site, Mr.Porter, αλλά και έχοντας πρωταγωνιστήσει στο video clip της Lana Del Ray, Blue Velvet για το H&M, ετοιμάζεται και εκείνος για το εξωτερικό. Το σίγουρο είναι πως σε κάποια πόλη θα συναντηθούν για να ζήσουν τον έρωτά τους. Για το Mr.Green, ποζάρουν στον φακό του Γεράσιμου Φρόνιμου, σε ένα από τα αγαπημένα τους εστιατόρια της πόλης!

_Z5M2702

 

ΣΠΑΓΚΕΤΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

_Z5M2756

Υλικά
– 400 γρ. Σπαγκέτι ολικής αλέσεως
– 1 κρεμύδι κομένο σε φέτες ψιλές
– 1 χούφτα μανιτάρια κομένα σε φέτες
– 1 πιπεριά πράσινη
– 1 σκελίδα σκόρδο
– 1 καρότο, καθαρισμένο και κομένο σε λεπτές λωρίδες με το piller (=πατατοκαθαριστής)
– 4 χούφτες μπρόκολο κομένο σε μικρές φουντίτσες
– 4 χούφτες σπανάκι πλυμένο
– 1 ντομάτα κομένη σε κύβους
– 3 κουταλιές γεμάτες πέστο βασιλικού Α’ ποιότητος
– 5 κ.σ. λάδι
– 1 μαραθόριζα κομένη σε φέτες
– Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Σε τηγάνι βάζουμε το λάδι, προσθέτουμε το κρεμύδι, το σκόρδο, το μπρόκολο, την μαραθόριζα, και τα μανιτάρια. Τα σωτάρουμε μέχρι να μαραθούν. Αφού μαραθούν προσθέτουμε την ντομάτα, το καρότο και το σπανάκι. Σωτάρουμε και αυτά, αλατοπιπερώνουμεκαι το αποσύρουμε από την φωτιά.
Κατόπιν βράζουμε τα μακαρόνια σε καλά αλατισμένο νερό. Βράζουμε με βάση τις οδηγίες βρασμού της συσκευασίας. Σουρώνουμε τα μακαρόνια και κρατάμε λίγο από το νερό που έβρασαν τα μακαρόνια.
Ρίχνουμε τα μακαρόνια μέσα στο τηγάνι με τα λαχανικά, τις 3 κουταλιές πέστο και το ξαναβάζουμε πάνω στην φωτιά. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το κρατημένο νερό, όσο χρειαστεί εώς ότου να δέσει.
Σερβίρουμε σε 4 πιάτα. Προαιρετικά προσθέτουμε από πάνω φρεσκοτριμένη παρμεζάνα ή πεκορίνο.

«Η Βουλιαγμένη, και συγκεκριμένα το κομμάτι του λαιμού, είναι από τα καλύτερα της χώρας. Καταλαβαίνετε γιατί λατρεύω το Silver Star/Casa di Pasta» αναφέρει το γνωστό top model, λίγο πριν φύγει για ένα μήνα στην Γερμανία και την Τουρκία, για πασαρέλα και φωτογραφήσεις.

«Η Βουλιαγμένη, και συγκεκριμένα το κομμάτι του λαιμού, είναι από τα καλύτερα της χώρας. Καταλαβαίνετε γιατί λατρεύω το Silver Casa» αναφέρει το γνωστό top model, λίγο πριν φύγει για ένα μήνα στο Λονδίνο, για πασαρέλα και φωτογραφήσεις.

 

«Τα steaks είναι τόσο tender που δεν μπορώ να μείνω μόνο στο ένα. Αφήστε τα cocktails…!!!» λέει το μοντέλο Παναγιώτης Σιμόπουλος.

«Τα steaks είναι τόσο tender που δεν μπορώ να μείνω μόνο στο ένα. Αφήστε τα cocktails…!!!» λέει το μοντέλο Παναγιώτης Σιμόπουλος.

Τα κλασσικά στέκια της Βουλιαγμένης, το Silver Star και το Casa Di Pasta ενώθηκαν και σας υποδέχεται σ’ έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο τους, με θέα στη θάλασσα. Kids Menu διαθέσιμο για τους μικρούς μας φίλους! Στο εστιατόριο λειτουργεί παιδότοπος.
Silver Casa, Λητούς και Απόλλωνος 18, Βουλιαγμένη, Tηλ: 210 9671164. Ανοιχτά καθημερινά από τις 12:30, (Κλειστό Κυριακή βράδυ). www.silver-casa.gr

*  Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν σε παλιότερο τεύχος του people.

 

To Mr-Green.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Διαβάστε περισσότερα...

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close