Γρανίτες με ροδάκινο και μάνγκο

Συνταγή για εξωτικές γρανίτες από τον Γιώργο Τσούλη!

23/07/2020
Γρανίτες

Ο αγαπημένος chef Γιώργος Τσούλης μας δείχνει μια γρήγορη καλοκαιρινή συνταγή για γρανίτες! Φρουτένιες, εξωτικές γρανίτες, που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους!

Χρόνος προετοιμασίας: 15′
Εκτέλεση: 30′
Αναμονή: 4 ώρες
Κομμάτια: 6-8

ΥΛΙΚΑ
120 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό
2 ροδάκινα, καθαρισμένα
1 ώριμο μάνγκο, καθαρισμένο
½ μπανάνα, καθαρισμένη
½ πορτοκάλι, καθαρισμένο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προσθέτουμε στο multi ή σε πολυκοπτικό το γιαούρτι, τα ροδάκινα, το μάνγκο, την μπανάνα, τα πορτοκάλια και τα πολτοποιούμε.
Μόλις το μείγμα αποκτήσει την υφή μιας κρέμας, το μεταφέρουμε σε ένα δοσομετρικό δοχείο κι έπειτα, το αδειάζουμε σε θήκες για γρανίτες.
Τέλος, τοποθετούμε στην κορυφή κάθε θήκης από ένα ξυλάκι για γρανίτες και στη συνέχεια, τις μεταφέρουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες, μέχρι οι γρανίτες να παγώσουν.
Όταν είναι έτοιμες, τις αφαιρούμε από την κατάψυξη, τις ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.

 

To Mr-Green.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Διαβάστε περισσότερα...

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close