5 σνίτσελ
3 αυγά
2 φλιτζάνια φρυγανιά τριμμένη
1 φλιτζάνι αλεύρι
Ηλιέλαιο για τηγάνισμα
Αλάτι ,πιπέρι
4 καρότα καθαρισμένα και βρασμένα
2 πατάτες μέτριες
½ φλ. τσ ελαιόλαδο
Μισό κ.γλ. κρέμα γάλακτος
1 λεμόνι (το χυμό του)
Αλάτι
50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
Απλώνουμε τα σνίτσελ και τα αλατο-πιπερώνουμε. Χτυπάμε τα αυγά σε ένα βαθύ πιάτο, στη συνέχεια σε ένα πιάτο το αλεύρι, και απλώνουμε την φρυγανιά σε ένα δίσκο. Αλευρώνουμε τα σνίτσελ, τα τινάζουμε ελαφρά και τα βουτάμε στο αυγό. Τα βάζουμε ένα –ένα στη φρυγανιά και τα χτυπάμε με το χέρι να καθίσει καλά η φρυγανιά πάνω τους. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε αρκετό λάδι τόσο ώστε να καλύπτει μέχρι τη μέση το σνίτσελ, τα τηγανίζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Αφού τηγανίσουμε τα πρώτα σνίτσελ χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία για να μην αρπάξουν τα επόμενα.