Ο Chef de Cuisine του Tudor Hall Αλέξανδρος Κοσκινάς από σήμερα ετοιμάζει κάτι νέο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου King George. Με τίτλο Winter Game, το νέο μενού απευθύνεται στους λάτρεις της κυνηγετικής κουζίνας.
Το μενού περιλαμβάνει:
– Ψητή φραγκόκοτα με μουσελίν πατάτας, γλασαρισμένα καρύδια, ελιές Καλαμών και φύλλα ρόκα
– Αγριογούρουνο στιφάδο με σελινόριζα, σάλτσα ρίγανης και κόκκινου κρασιού
– Χειροποίητα ζυμαρικά με λαγό, αγκινάρες και σάλτσα τρούφας
– Ψητό ελάφι με κάστανα, ρίζες μαϊντανού, παντζάρια και φρούτα του δάσους