Δες τώρα

Το Τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας

Οι Chefs του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία επιμελούνται μία απο τις πιο γνωστές γαστρονομικές παραδόσεις της ελληνικής κληρονομιάς και σας παρουσιάζουν ένα αυθεντικό μενού για Το Τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας. Απολαύστε, στην άνεση του σπιτιού σας, μία συλλογή απο νηστίσιμα παραδοσιακά πιάτα όπως ταραμοσαλάτα, ντολμαδάκια, χταπόδι ξιδάτο, σαλάτα φακές με σάλτσα από εσπεριδοειδή, σουπιές με σπανάκι καθώς και πιλάφι με γαρίδες και μύδια. Ανάμεσα στα εδέσματα, βρίσκεται και η παραδοσιακή λαγάνα, τυλιγμένη στην αυθεντική λινή πετσέτα με το κεντημένο οικόσημο του ξενοδοχείου.
MENOY
ΟΡΕΚΤΙΚΑ
Φρεσκοψημένη λαγάνα
Χαλβάς μακεδονικός
Ελιές Χαλκιδικής & ελιές για ήρωες
Λαχανικά τουρσί
Ταραμοσαλάτα
Ντολμαδάκια
Χταπόδι ξιδάτο
Σαλάτα φακές, μικρόφυλλα σαλατικά και σάλτσα με εσπεριδοειδή
ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ
Φασολάδα σούπα
Αγκινάρες αλά πολίτα
Σουπιές με σπανάκι, μάραθο και λεμόνι
Πιλάφι με γαρίδες και μύδια
ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ
Κέικ ταχίνι με φρούτα confit, μαρμελάδα πορτοκάλι και μπίτερσοκολάτα
ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ| 260 (4 ΑΤΟΜΑ)
Για παραγγελίες, 11.00 έως τις 19.00 στο 210 33 30 748.

διαβάστε στη συνέχεια

Food4Thought

Η Μάγκυ Ταμπακάκη επιμελείται το καλύτερο brunch της πόλης, στο Mercato του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens!

Φανταστείτε τραπέζια πλούσια στρωμένα, όπου οι οικογένειες και οι φίλοι συναντιούνται για να γελούν και να μοιράζονται τις ιστορίες της εβδομάδας πάνω από πιάτα που ετοιμάζονται με αγάπη και μεράκι. Το μεγαλοπρεπές Pranzo Della Domenica –που ενσαρκώνει την καρδιά και την ψυχή ενός ιταλικού brunch– επιστρέφει στο Mercato του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, […]

διαβάστε το άρθρο
Food4Thought

Λυκόβρυση στη Γλυφάδα

H Λυκόβρυση στη Γλυφάδα αποτελεί έναν νέο ξεχωριστό προορισμό για όσους αγαπούν την ελληνική κουζίνα, η οποία αποκτά κυρίαρχη θέση στο διεθνή γαστρονομικό χάρτη. 

διαβάστε το άρθρο
Food4Thought

The Lemon Tree & Co.

Για τη φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο, το The Lemon Tree & Co. -που βρίσκεται στην οδό Αλκυονίδων 4, μέσα στο S South Club της Βούλας- παρουσιάζει ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι επιμελημένο από τον διάσημο σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου και την Μirette Aly, με επικεφαλής τον σεφ Παναγιώτη Ζώκο.

διαβάστε το άρθρο