Δες τώρα

25η Μαρτίου στο Όμικρον

Όμικρον

Στο εστιατόριο Όμικρον την 25η Μαρτίου, η αγαπημένη σεφ Μυρσίνη Λαμπράκη, πιστή στις παραδόσεις, στρώνει τραπέζι με τις πιο νόστιμες συνταγές και την εγγυημένη ποιότητα του πρόσφατα βραβευμένου Ομίλου Καστελόριζο. 

Για την συγκεκριμένη γιορτινή μέρα, θα απολαύσετε το συγκεκριμένο μενού:
Σούπα βελουτέ παρμαντιέ με κενέλ ξινομυζήθρας και σχοινόπρασο
***
Φρέσκα φύλλα σπανακιού και ψιλοκομμένες ανάμεικτες καρδιές μαρουλιού, φιλέτα λευκομανίταρου, βερίκοκο, κολοκυθόσπορο, μαύρο σουσάμι και ρόδι σε βινεγκρέτ μελιού & τζίντζερ 
***
Ριζότο με φρούτα της θάλασσας μαγειρεμένο σε φρέσκια σάλτσα ντομάτας και μπισκ 

Όμικρον
***
Τραγανό φιλέτο μπακαλιάρου, μιλφέιγ παντζαριού από κρέμα ταραμά και μπρινουάζ 
κάπαρης, σπαράγγι γλασέ και μους σκόρδου
***
Παραδοσιακό εκμέκ πολίτικο με τσουρέκι, κρέμα πατισερί αρωματισμένη με μαστίχα, γλυκό    
βύσσινο και φυστίκι Αιγίνης με παγωτό βανίλια
***
Κρασί λευκό ή κόκκινο house wine

 

 

διαβάστε στη συνέχεια

Food4Thought

Η Μάγκυ Ταμπακάκη επιμελείται το καλύτερο brunch της πόλης, στο Mercato του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens!

Φανταστείτε τραπέζια πλούσια στρωμένα, όπου οι οικογένειες και οι φίλοι συναντιούνται για να γελούν και να μοιράζονται τις ιστορίες της εβδομάδας πάνω από πιάτα που ετοιμάζονται με αγάπη και μεράκι. Το μεγαλοπρεπές Pranzo Della Domenica –που ενσαρκώνει την καρδιά και την ψυχή ενός ιταλικού brunch– επιστρέφει στο Mercato του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, […]

διαβάστε το άρθρο
Food4Thought

Λυκόβρυση στη Γλυφάδα

H Λυκόβρυση στη Γλυφάδα αποτελεί έναν νέο ξεχωριστό προορισμό για όσους αγαπούν την ελληνική κουζίνα, η οποία αποκτά κυρίαρχη θέση στο διεθνή γαστρονομικό χάρτη. 

διαβάστε το άρθρο
Food4Thought

The Lemon Tree & Co.

Για τη φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο, το The Lemon Tree & Co. -που βρίσκεται στην οδό Αλκυονίδων 4, μέσα στο S South Club της Βούλας- παρουσιάζει ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι επιμελημένο από τον διάσημο σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου και την Μirette Aly, με επικεφαλής τον σεφ Παναγιώτη Ζώκο.

διαβάστε το άρθρο