Δες τώρα

Το καλωσόρισμα του Αντώνη

Ρούσσου

Χθες το απόγευμα, συναντηθήκαμε με τους φίλους που βλέπετε στις φωτογραφίες στο εστιατόριο Το Καλωσόρισμα του Αντώνη στην Κηφισιά – για τους Κηφισιώτες, το συγκεκριμένο εστιατόριο είναι συνώνυμο με τις λέξεις “καλό φαγητό”. Μετά από 25 χρόνια στην Άνω Κηφισιά, ο Αντώνης Ρούσσος αποφάσισε να μετακομίσει, και έτσι εδώ και 8-9 χρόνια έχει κάνει m-eat-ing point στην Γεωργίου Λύρα (πρώην Χαλκίδος). Κόρη του (και φίλη μας) είναι η Βασιλική Ρούσσου, ένα από τα πανέμορφα μοντέλα που δουλεύουν στον χώρο της μόδας με σταθερά και δυνατά βήματα (π.χ. συνεργασίες με top σχεδιαστές και φωτογράφους, editorials, διαφημίσεις και εξώφυλλα σε περιοδικά μόδας). Έτσι, τώρα που άνοιξε ο καιρός, η Βασιλική μάς προσκάλεσε σε ένα late noon lunch στον κήπο του εστιατορίου – και εμείς μείναμε μέχρι αργά το απόγευμα. Φάγαμε εξαιρετικά, πηδήξαμε μάντρες και πήγαμε στον γειτονικό κήπο να φωτογραφίσουμε κότες και κόκορες στα κοτέτσια και εννοείται πως απολαύσαμε αυτό που ο Πλάτων Παπαγιαννόπουλος αποκάλεσε το food installation με τον κωδικό “Φραμπουάζ”.

Στην cover photo: Ο ιδιοκτήτης Αντώνης Ρούσσος με την κόρη του, Βασιλική Ρούσσου (αριστερά του) και τις (από αριστερά): Υβόννη Ντόστα, Χριστιάνα Γαργαροπούλου και Αναστασία Περράκη.

Ρούσσου
Με τον Στέλιο Κουδουνάρη, την Υβόννη Ντόστα, την Χριστιάνα Γαργαροπούλου, τον Γιώργο Κανελλόπουλο, την Βασιλική Ρούσσου, τον Πλάτωνα Παπαγιαννόπουλο, την Αναστασία Περράκη και τον Χρήστο Μπίρμπα.

Ρούσσου

 

 

διαβάστε στη συνέχεια

Food4Thought

Η Μάγκυ Ταμπακάκη επιμελείται το καλύτερο brunch της πόλης, στο Mercato του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens!

Φανταστείτε τραπέζια πλούσια στρωμένα, όπου οι οικογένειες και οι φίλοι συναντιούνται για να γελούν και να μοιράζονται τις ιστορίες της εβδομάδας πάνω από πιάτα που ετοιμάζονται με αγάπη και μεράκι. Το μεγαλοπρεπές Pranzo Della Domenica –που ενσαρκώνει την καρδιά και την ψυχή ενός ιταλικού brunch– επιστρέφει στο Mercato του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, […]

διαβάστε το άρθρο
Food4Thought

Λυκόβρυση στη Γλυφάδα

H Λυκόβρυση στη Γλυφάδα αποτελεί έναν νέο ξεχωριστό προορισμό για όσους αγαπούν την ελληνική κουζίνα, η οποία αποκτά κυρίαρχη θέση στο διεθνή γαστρονομικό χάρτη. 

διαβάστε το άρθρο
Food4Thought

The Lemon Tree & Co.

Για τη φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο, το The Lemon Tree & Co. -που βρίσκεται στην οδό Αλκυονίδων 4, μέσα στο S South Club της Βούλας- παρουσιάζει ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι επιμελημένο από τον διάσημο σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου και την Μirette Aly, με επικεφαλής τον σεφ Παναγιώτη Ζώκο.

διαβάστε το άρθρο