Δες τώρα

Σταύρος Σκαρπινάκης

Σκαρπινάκης

Έχοντας συνεργαστεί με πολλά εστιατόρια και ξενοδοχεία πολλών αστέρων – παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο chef  Σταύρος Σκαρπινάκης πλέον μαγειρεύει για τους επισκέπτες του Miller στην Γλυφάδα. Στον Mr-Green χάρισε μια αγαπημένη του συνταγή, ώστε να την μοιραστεί με τους αναγνώστες του.

Σπαγγέτι χωρίς γλουτένη, με φρέσκια ντομάτα, λάδι βασιλικου και ανθότυρο.

Εκτέλεση

Βράζουμε τα σπαγγέτι χωρίς γλουτένη για 12 λεπτά και μετά σε ένα τηγανάκι, σωτάρουμε 5 γρ. φρέσκο κρεμμύδι, 5 γρ. ξερό κρεμμύδι, 60 γρ. φρέσκια ντομάτα και λίγο λαδόσκορδο. Σβήνουμε το μείγμα με κρασί και ρίχνουμε 130 γρ. ζωμό λαχανικών. Στην συνέχεια, ρίχνουμε τα σπαγγέτι, προσθέτουμε λίγο αλάτι, πιπέρι και λάδι βασιλικού και στο τέλος για να δέσει, προσθέτουμε 5 γρ. βούτυρο. Το πιάτο είναι έτοιμο για σερβίρισμα. Αν θέλετε, τρίψτε 60 γρ. ανθότυρο και πασπαλίστε τα σπαγγέτι.

Σκαρπινάκης
Ο Σταύρος Σκαρπινάκης με την Έλλη Αγγελιδάκη.

διαβάστε στη συνέχεια

Food4Thought

Η Μάγκυ Ταμπακάκη επιμελείται το καλύτερο brunch της πόλης, στο Mercato του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens!

Φανταστείτε τραπέζια πλούσια στρωμένα, όπου οι οικογένειες και οι φίλοι συναντιούνται για να γελούν και να μοιράζονται τις ιστορίες της εβδομάδας πάνω από πιάτα που ετοιμάζονται με αγάπη και μεράκι. Το μεγαλοπρεπές Pranzo Della Domenica –που ενσαρκώνει την καρδιά και την ψυχή ενός ιταλικού brunch– επιστρέφει στο Mercato του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, […]

διαβάστε το άρθρο
Food4Thought

Λυκόβρυση στη Γλυφάδα

H Λυκόβρυση στη Γλυφάδα αποτελεί έναν νέο ξεχωριστό προορισμό για όσους αγαπούν την ελληνική κουζίνα, η οποία αποκτά κυρίαρχη θέση στο διεθνή γαστρονομικό χάρτη. 

διαβάστε το άρθρο
Food4Thought

The Lemon Tree & Co.

Για τη φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο, το The Lemon Tree & Co. -που βρίσκεται στην οδό Αλκυονίδων 4, μέσα στο S South Club της Βούλας- παρουσιάζει ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι επιμελημένο από τον διάσημο σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου και την Μirette Aly, με επικεφαλής τον σεφ Παναγιώτη Ζώκο.

διαβάστε το άρθρο