Δες τώρα

Ντίνα Νικολάου

Νικολάου

Τη Δευτέρα το απόγευμα, μια από τις καλύτερες σεφ και πολύ-πολύ αγαπημένη μου, η Ντίνα Νικολάου έκανε την παρουσίαση του νέου της βιβλίου με τίτλο Τα καλύτερα νηστίσιμα της Ντίνας, στο Public Cafe. Το νέο βιβλίο μαγειρικής της γνωστής σεφ Ντίνας Νικολάου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας, περιλαμβάνει 114 νηστίσιμες συνταγές για όλο τον χρόνο. Τη φωτογράφιση και το food styling των συνταγών υπογράφει ο γνωστός φωτογράφος Παναγιώτης Μπελτζινίτης. Το βιβλίο απευθύνεται σε σύγχρονες γυναίκες που θέλουν να μαγειρέψουν νηστίσιμα με μοντέρνες εκδοχές των παραδοσιακών συνταγών: Μεζέδες, σαλάτες, πίτες, ψάρια, ζυμαρικά, λαχανικά, όσπρια, γλυκά, θησαυροί απ’ το κελάρι! Η έκδοση περιλαμβάνει εισαγωγή για τη διατροφική αξία της νηστείας από τον γνωστό διατροφολόγο Δημήτρη Γρηγοράκη.  Για το βιβλίο μίλησαν ο κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης, ο συγγραφέας και σεφ Ηλίας Μαμαλάκης και οι δημοσιογράφοι Ειρήνη Νικολοπούλου και Θάλεια Τσιχλάκη.

Στην cover photo: Η Ντίνα Νικολάου με τον Ηλία Μαμαλάκη.

Παπανδρέου
H Ελένη Ψυχούλη και ο Αλέξανδρος Παπανδρέου.
Πιερίδη
Ο Δημήτρης Κατριβέσης και η Μαριάντα Πιερίδη.
Κωστέτσος
Η Ντίνα Νικολάου και ο Βασίλειος Κωστέτσος.
Νικολοπούλου
Η Ειρήνη Νικολοπούλου και ο Δημήτρης Γρηγοράκης.

 

Φωτογραφίες: papadakispress

διαβάστε στη συνέχεια

Food4Thought

Η Μάγκυ Ταμπακάκη επιμελείται το καλύτερο brunch της πόλης, στο Mercato του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens!

Φανταστείτε τραπέζια πλούσια στρωμένα, όπου οι οικογένειες και οι φίλοι συναντιούνται για να γελούν και να μοιράζονται τις ιστορίες της εβδομάδας πάνω από πιάτα που ετοιμάζονται με αγάπη και μεράκι. Το μεγαλοπρεπές Pranzo Della Domenica –που ενσαρκώνει την καρδιά και την ψυχή ενός ιταλικού brunch– επιστρέφει στο Mercato του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, […]

διαβάστε το άρθρο
Food4Thought

Λυκόβρυση στη Γλυφάδα

H Λυκόβρυση στη Γλυφάδα αποτελεί έναν νέο ξεχωριστό προορισμό για όσους αγαπούν την ελληνική κουζίνα, η οποία αποκτά κυρίαρχη θέση στο διεθνή γαστρονομικό χάρτη. 

διαβάστε το άρθρο
Food4Thought

The Lemon Tree & Co.

Για τη φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο, το The Lemon Tree & Co. -που βρίσκεται στην οδό Αλκυονίδων 4, μέσα στο S South Club της Βούλας- παρουσιάζει ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι επιμελημένο από τον διάσημο σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου και την Μirette Aly, με επικεφαλής τον σεφ Παναγιώτη Ζώκο.

διαβάστε το άρθρο