Δες τώρα

Κώστας Κοκκινάκης

Κοκκινάκης

Με τους φίλους του, Χάρη Σιανίδη, Αντώνη Βλοντάκη, Αγγελική Ηλιάδη και την “συνάδελφό” του, Σόφη Πασχάλη, απόλαυσε το παγωτό του ο Κώστας Κοκκινάκης, μετά την αποχώρησή του από το Survivor. Πραγματική κοσμοσυρροή έγινε το βράδυ της Τετάρτης, στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Βουλιαγμένης. Ο λόγος; Τα εγκαίνια του δεύτερου ice-cream bar, Bufala Gelato που συγκέντρωσε πάρα πολλούς celebrities. Ο Σάμι Φάις και ο Αλέξανδρος Κομματίδης υποδέχτηκαν πολλούς φίλους από τον δημοσιογραφικό και τον καλλιτεχνικό χώρο, στο κατάμεστο Bufala Gelato ενώ γεύτηκαν τις γαστρονομικές – πρωτοποριακές προτάσεις φρέσκου παγωτού με περισσότερες απο 40 επιλογές όπως: GeloLab, Buffle Cone, The Coldstone Factory, Cream Cone, Yogurt – Soft – Icefit – Vegan Ice Cream και πολλά ακόμα. Το Bufala Gelato ήρθε για να ανατρέψει τα πάντα γύρω από το φρέσκο παγωτό με ένα Total Experience Gelato Project, σε έναν υπέροχο χώρο στην καρδιά της Βουλιαγμένης, δίπλα στη θάλασσα. Με λίγα λόγια το Bufala Gelato συνδυάζει άριστη ποιότητα στις πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί, καινοτομία τόσο στο φρέσκο παγωτό ημέρας όσο και στη γεύση, αλλά και διαφορετικότητα σε σχέση με όλα τα αντίστοιχα καταστήματα του είδους του. Όλοι οι καλεσμένοι διασκέδασαν με την ψυχή τους έως αργά το βράδυ, απολαμβάνοντας δροσιστικά cocktail σε μια βραδιά γεμάτη από γεύσεις, κέφι, χαμόγελα και καλούς φίλους. 

Φάις
Η Μαρία Καλάβρια, ο Κωνσταντίνος Κομματίδης και ο Σάμι Φάις.
Καλάμβρια
Η Μαρία Καλάβρια, η Γκαλένα Βελίκοβα, η Ελένη Τσάκλα και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Γεωργιάδης
Ο Νίκος Γεωργιάδης και η Βίκυ Κάβουρα.
Αγγελιδάκη
Η Έλλη Αγγελιδάκη, η Φελίσια Τσαλαπάτη, ο Στιβ Μιλάτος και η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.
Αλεξάνδρου
Ο Γιώργος Μανίκας και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τον expert του Bufala Gelato.

 

Φωτογραφίες: NDPphoto.

 

διαβάστε στη συνέχεια

Food4Thought

Η Μάγκυ Ταμπακάκη επιμελείται το καλύτερο brunch της πόλης, στο Mercato του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens!

Φανταστείτε τραπέζια πλούσια στρωμένα, όπου οι οικογένειες και οι φίλοι συναντιούνται για να γελούν και να μοιράζονται τις ιστορίες της εβδομάδας πάνω από πιάτα που ετοιμάζονται με αγάπη και μεράκι. Το μεγαλοπρεπές Pranzo Della Domenica –που ενσαρκώνει την καρδιά και την ψυχή ενός ιταλικού brunch– επιστρέφει στο Mercato του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, […]

διαβάστε το άρθρο
Food4Thought

Λυκόβρυση στη Γλυφάδα

H Λυκόβρυση στη Γλυφάδα αποτελεί έναν νέο ξεχωριστό προορισμό για όσους αγαπούν την ελληνική κουζίνα, η οποία αποκτά κυρίαρχη θέση στο διεθνή γαστρονομικό χάρτη. 

διαβάστε το άρθρο
Food4Thought

The Lemon Tree & Co.

Για τη φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο, το The Lemon Tree & Co. -που βρίσκεται στην οδό Αλκυονίδων 4, μέσα στο S South Club της Βούλας- παρουσιάζει ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι επιμελημένο από τον διάσημο σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου και την Μirette Aly, με επικεφαλής τον σεφ Παναγιώτη Ζώκο.

διαβάστε το άρθρο