Δες τώρα

Κάτια Δέδε & Παναγιώτης Σιμόπουλος

Είναι και οι δυο μοντέλα με πολλά βήματα στο εξωτερικό. Αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι ότι η Κάτια Δέδε και ο Παναγιώτης Σιμόπουλος είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια. Εκείνη, με συμμετοχές σε πολλά editorials τίτλων του εξωτερικού και με ένα εξώφυλλο στο αμερικάνικο Traveller, αυτές τις μέρες φτιάχνει την βαλίτσα της για Λονδίνο, όπου έχει πολλές options με τα πιο γνωστά ονόματα ξένων σχεδιαστών. Εκείνος, έχοντας κάνει την παγκόσμια καμπάνια της Levi’s και του πιο hot ανδρικού site, Mr.Porter, αλλά και έχοντας πρωταγωνιστήσει στο video clip της Lana Del Ray, Blue Velvet για το H&M, ετοιμάζεται και εκείνος για το εξωτερικό. Το σίγουρο είναι πως σε κάποια πόλη θα συναντηθούν για να ζήσουν τον έρωτά τους. Για το Mr.Green, ποζάρουν στον φακό του Γεράσιμου Φρόνιμου, σε ένα από τα αγαπημένα τους εστιατόρια της πόλης!

_Z5M2702

 

ΣΠΑΓΚΕΤΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

_Z5M2756

Υλικά
– 400 γρ. Σπαγκέτι ολικής αλέσεως
– 1 κρεμύδι κομένο σε φέτες ψιλές
– 1 χούφτα μανιτάρια κομένα σε φέτες
– 1 πιπεριά πράσινη
– 1 σκελίδα σκόρδο
– 1 καρότο, καθαρισμένο και κομένο σε λεπτές λωρίδες με το piller (=πατατοκαθαριστής)
– 4 χούφτες μπρόκολο κομένο σε μικρές φουντίτσες
– 4 χούφτες σπανάκι πλυμένο
– 1 ντομάτα κομένη σε κύβους
– 3 κουταλιές γεμάτες πέστο βασιλικού Α’ ποιότητος
– 5 κ.σ. λάδι
– 1 μαραθόριζα κομένη σε φέτες
– Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Σε τηγάνι βάζουμε το λάδι, προσθέτουμε το κρεμύδι, το σκόρδο, το μπρόκολο, την μαραθόριζα, και τα μανιτάρια. Τα σωτάρουμε μέχρι να μαραθούν. Αφού μαραθούν προσθέτουμε την ντομάτα, το καρότο και το σπανάκι. Σωτάρουμε και αυτά, αλατοπιπερώνουμεκαι το αποσύρουμε από την φωτιά.
Κατόπιν βράζουμε τα μακαρόνια σε καλά αλατισμένο νερό. Βράζουμε με βάση τις οδηγίες βρασμού της συσκευασίας. Σουρώνουμε τα μακαρόνια και κρατάμε λίγο από το νερό που έβρασαν τα μακαρόνια.
Ρίχνουμε τα μακαρόνια μέσα στο τηγάνι με τα λαχανικά, τις 3 κουταλιές πέστο και το ξαναβάζουμε πάνω στην φωτιά. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το κρατημένο νερό, όσο χρειαστεί εώς ότου να δέσει.
Σερβίρουμε σε 4 πιάτα. Προαιρετικά προσθέτουμε από πάνω φρεσκοτριμένη παρμεζάνα ή πεκορίνο.

«Η Βουλιαγμένη, και συγκεκριμένα το κομμάτι του λαιμού, είναι από τα καλύτερα της χώρας. Καταλαβαίνετε γιατί λατρεύω το Silver Star/Casa di Pasta» αναφέρει το γνωστό top model, λίγο πριν φύγει για ένα μήνα στην Γερμανία και την Τουρκία, για πασαρέλα και φωτογραφήσεις.
«Η Βουλιαγμένη, και συγκεκριμένα το κομμάτι του λαιμού, είναι από τα καλύτερα της χώρας. Καταλαβαίνετε γιατί λατρεύω το Silver Casa» αναφέρει το γνωστό top model, λίγο πριν φύγει για ένα μήνα στο Λονδίνο, για πασαρέλα και φωτογραφήσεις.

 

«Τα steaks είναι τόσο tender που δεν μπορώ να μείνω μόνο στο ένα. Αφήστε τα cocktails…!!!» λέει το μοντέλο Παναγιώτης Σιμόπουλος.
«Τα steaks είναι τόσο tender που δεν μπορώ να μείνω μόνο στο ένα. Αφήστε τα cocktails…!!!» λέει το μοντέλο Παναγιώτης Σιμόπουλος.

Τα κλασσικά στέκια της Βουλιαγμένης, το Silver Star και το Casa Di Pasta ενώθηκαν και σας υποδέχεται σ’ έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο τους, με θέα στη θάλασσα. Kids Menu διαθέσιμο για τους μικρούς μας φίλους! Στο εστιατόριο λειτουργεί παιδότοπος.
Silver Casa, Λητούς και Απόλλωνος 18, Βουλιαγμένη, Tηλ: 210 9671164. Ανοιχτά καθημερινά από τις 12:30, (Κλειστό Κυριακή βράδυ). www.silver-casa.gr

*  Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν σε παλιότερο τεύχος του people.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

διαβάστε στη συνέχεια

Food4Thought

Η Μάγκυ Ταμπακάκη επιμελείται το καλύτερο brunch της πόλης, στο Mercato του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens!

Φανταστείτε τραπέζια πλούσια στρωμένα, όπου οι οικογένειες και οι φίλοι συναντιούνται για να γελούν και να μοιράζονται τις ιστορίες της εβδομάδας πάνω από πιάτα που ετοιμάζονται με αγάπη και μεράκι. Το μεγαλοπρεπές Pranzo Della Domenica –που ενσαρκώνει την καρδιά και την ψυχή ενός ιταλικού brunch– επιστρέφει στο Mercato του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, […]

διαβάστε το άρθρο
Food4Thought

Λυκόβρυση στη Γλυφάδα

H Λυκόβρυση στη Γλυφάδα αποτελεί έναν νέο ξεχωριστό προορισμό για όσους αγαπούν την ελληνική κουζίνα, η οποία αποκτά κυρίαρχη θέση στο διεθνή γαστρονομικό χάρτη. 

διαβάστε το άρθρο
Food4Thought

The Lemon Tree & Co.

Για τη φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο, το The Lemon Tree & Co. -που βρίσκεται στην οδό Αλκυονίδων 4, μέσα στο S South Club της Βούλας- παρουσιάζει ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι επιμελημένο από τον διάσημο σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου και την Μirette Aly, με επικεφαλής τον σεφ Παναγιώτη Ζώκο.

διαβάστε το άρθρο