Δες τώρα

Γιάννης Τσιμιτσέλης

Τσιμιτσέλης

Ένας από τους Γαμπρούς για πούλημα είναι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στην ολοκαίνουρια κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, που σπάει ταμεία στο θέατρο Ακροπόλ – ο άλλος Γαμπρός για πούλημα είναι ο Μάνος Ιωάννου, όπου μαζί με τον Γιάννη άλλαξαν θεατρική στέγη και από το Λαμπέτη και τους Άνδρες έτοιμους για όλα ήρθαν στο Ακροπόλ. Το συγγραφικό δίδυμο έγραψε ακόμη μια κωμωδία για την σύγχρονη ελληνική κοινωνία με την ισχύουσα πολιτική κατάσταση στην οποία παρασιτούν λαμόγια, με τις μίζες τους και την εκμετάλλευση τρίτων για προσωπικό τους όφελος, για ανθρώπους που σκοπεύουν να δώσουν έναντι μεγάλης προίκας ακόμα και τους γιους τους σε ξένες… επενδύτριες! Πολύφερνες νύφες από την Ρωσία, η Παρθένα Χοροζίδου και η Σοφία Βογιατζάκη ενώ στο υπέροχο καστ ανήκουν οι πάντα εξαιρετικοί κωμικοί: Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Κώστας Κόκλας, Νικολέτα Βλαβιανού, Σπύρος Πούλης, Νίκη Λάμη και Αντιγόνη Νάκα. Όταν πάτε, φροντίστε να έχετε προμηθευτεί τα εισιτήριά σας εγκαίρως, γιατί οι παραστάσεις είναι sold out!

Στην cover photo: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με την Νίκη Λάμη και την Παρθένα Χοροζίδου.

Θεολόγου
O θεατρικός επιχειρηματίας Γιαννούζος Δεμέστιχας (στη μέση) με τους ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου, τον Νίκο Λαζαρίδη με την σύζυγό του, Σόνια Μπαραχάνου και τον Παντελή Θεολόγου με την σύντροφό του, Κατερίνα Νικολιδάκη.
Καδιγιαννοπούλου
Η Μαρένα Καδιγιαννοπούλου και ο Μάνος Ιωάννου στα γραφεία του Ακροπόλ.

 

 

διαβάστε στη συνέχεια

Theatre

Νένα Μεντή

Η Νένα Μεντή επιστρέφει στο θέατρο Ιλίσια-Βολανάκη, εκεί όπου παρουσίασε για πρώτη φορά, με τον Πέτρο Ζούλια την “Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου”.

διαβάστε το άρθρο
Theatre

Ρένος Ρώτας, Γιώργος Κοσκορέλλος, Παναγιώτης Παπαδούλης & Σωκράτης Αγγελής: Οι νεαροί ηθοποιοί της παράστασης του Γιώργου Νανούρη “Ο θάνατος του εμποράκου” φωτογραφίζονται μαζί για το Mr-Green!

Η παράσταση που σκηνοθέτησε πέρσι ο Γιώργος Νανούρης “Ο Θάνατος Του Εμποράκου” του Άρθουρ Μίλλερ ήταν από τις πιο πετυχημένες της θεατρικής σεζόν, οπότε εύλογη κρίθηκε η συνέχισή της και φέτος. Το βραβευμένο με Πούλιτζερ έργο του Αμερικανού συγγραφέα θεωρείται το κορυφαίο έργο του.  Πραγματεύεται την ζωή του Γουίλι Λόμαν, ενός πλανόδιου πωλητή, που ζει μπερδεμένος ανάμεσα στο παρόν και το παρελθόν, εγκλωβισμένος από το αμερικάνικο όνειρο. Το δυσβάσταχτο κυνήγι της επιβίωσης, σύμφωνα με τα πρότυπα που επιτάσσει η άκρως καπιταλιστική κοινωνία, τον οδηγεί παραληρηματικά στην διάλυση ολόκληρης της ζωής του. Τον εμβληματικό ρόλο του Γουίλι Λόμαν κρατά ο εξαιρετικός Βλαδίμηρος Κυριακίδης, τον ρόλο της συζύγου η Έφη Μουρίκη, αλλά στο φετινό ανέβασμα, ανανεώθηκε ο θίασος. Ο Δημήτρης Γεροδήμος και η Κατερίνα Μάντζιου συνεχίζουν, το ίδιο και ο Ρένος Ρώτας -ο οποίος με εσωτερική αντικατάσταση, θα παίξει τον μεγάλο ρόλο του μεγάλου αδελφού- και φέτος μπαίνουν στην παράσταση οι: Γιώργος Κοσκορέλλος, Παναγιώτης Παπαδούλης, Σωκράτης Αγγελής.

διαβάστε το άρθρο
Theatre

Ιφιγένεια η εν Αυλίδι

Με την παγκόσμια πρεμιέρα της παράστασης Ιφιγένεια η εν Αυλίδι του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Τιμοθέι Κουλιάμπιν, το βράδυ της Παρασκευής 5 Ιουλίου, σηματοδοτήθηκε η έναρξη των φετινών Επιδαύριων. Ανεβάζοντας παράσταση για πρώτη φορά σε ανοιχτό θέατρο, ο σπουδαίος Ρώσος σκηνοθέτης δεν πρόδωσε τις καλλιτεχνικές του αρχές: αντιμετώπισε την Ιφιγένεια ως μια σύγχρονη ιστορία.

διαβάστε το άρθρο